Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Kraj izvora dva p(r)utića


Da rezimiramo, imamo dvojicu. Jedan mi ide na jetru koliko je pristojan i uglađen. Fino tapka sitnim nožicama u svilenim čarapicama. Umiljat lik iz Bambija: zamišljam ga sa zečjim repićem i dugim ušima.




Drugi je bahat. Mnogo govori, ali te pritom ne gleda u oči. Petlja i laže, obećava sve i svima. Oko sebe nepogrešivo okuplja sve što ne valja u ovoj zemlji: glupane i ratne profitere, zatucane popine i šarlatane, špijune i zločince.




(Zapravo i ne vjerujem da je Milan Bandić privatno toliko loš čovjek. Samo je u situaciji da, eto, mora u fotelju da ne bi morao na klupu. Optuženičku. U nekoj drugoj ulozi, možda bi mi bio simpatičan. I za razliku od većine, nimalo se ne ljutim na njegove glasače iz dijaspore - njihov je izbor krajnje racionalan i logičan: dobije li Bandić, mogu biti samo na dobitku (i to na naš trošak). Čudim se nama, šupcima koji cijeli cirkus plaćamo.)

Ljuti me što ću u nedjelju ponovo na izbore, i po tko zna koji put ću glasati protiv, a ne za. Tako je bilo i u prvom krugu. Glupa naša domovino, nabijem te na kurac.

A u pičku materinu.


Post je objavljen 08.01.2010. u 10:05 sati.