,deedeedee.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/deedeedee

Marketing

Random 5 zubo

1. Zaboravila sam nadodati najvažniju NGO, a to je jedna od onih specijalno dizajniranih za ljenguze poput mene (znam da vas ima još zubo), a to je SEIZE THE DAY, iliti po naški, diži-tu-guzicu-sa-kauča-i-napravi-nešto-sa-životom. zubo Apsolutno mrzim činjenicu da tratim dan za danom i u isto vrijeme, apsolutno mrzim raditi išta. rofl Yes, yes, multiply disorder personality. zubo Ali što sam starija, sve više razmišljam o tome kako možda i nemam više dovoljno vremena za sve što želim napraviti i kako bi bilo pametno odustati od foruma, fejsa i takvih time-consuming pizdarija (ne brojim blog u to zubo) i posvetiti se nečem, npr. ispunjavanju NGO ili barem samo kvalitetno provođenje vremena sa dragim osobama. cerek (a ne da sa dragim "divno zajedničko vrijeme" zovete ono kad vi zurite u laptop forumirajući/ebayirajući, a on slažeći listić/igrajući PES ili u našem slučaju, katkad obrnuto. zubo)

2. Novogodišnjim odlukama dodala sam i Photo a day – slikati svaki dan nešto što mi je obilježilo taj dan. cerek 01.01.10. sam slikala Andole jer sam bila skroz bolesna, a ostale dane ništa jer sam nastavila po starome. Možda da slikam svoju lijenu guzu... zubo al ne želim na takav način pridobiti čitatelje. namcor zubo

3. Mene nećete baš pronaći u kazalištu. zubo Za to sam prelijena odijenuti se krasno, pregluha da slušam, umisto da čitam titlove i prenepodnosimhrvatskeglumce. zubo I ionako sam kino-person. cerek Ali nabasala sam na jednu predstavu na youtubeu i zaljubila se. cerek(nestrpljivi preskočite odma na 1:28)

cerek cerek cerek cerek cerek
(naravno, da je za moje mišljenje uglavnom zaslužan divan i krasan Iwan Rheon )

Spring awakening, London postava. cerek Za ovo bi se i obukla krasno i potegla skroz do Londona. cerek zubo

4. Moram se i "javno" zahvaliti na divnim komentarima koje mi ostavljate. cerek Definitivno je zanimljivo pisati postove dok na umu imam činjenicu da ih netko ekšli i čita. zubo (npr. čak ga ni MM ne čita. rofl ne zna mi ni link od bloga rofl) pa me svaki put šokira kad me dočeka puno komentara.


5. Odsad me možete čitati i na najdivnijem blogu ikad.
Dajte mu malo vremena, ipak je tek u začetku, ali bit će briljantan. cerek zubo
Post je objavljen 19.01.2010. u 13:58 sati.