Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lili30

Marketing

SRETAN BOŽIĆ I JOŠ SRETNIJA 2010.
Dragi moji prijatelji,

dugo me nije bilo ovdje iz kojekakvih razloga od kojih bi vas zaboljela glava da vas opteretim s njima, ali eto, preživjela sam te dane nekako. Iscrpljena ali ipak stojim na svojim nogama i čak ojačana i mogu reći pametnija. Svaki "šus u guz" je zapravo korak naprijed ma kako to nekad izgledalo nemoguće.

Tu sam, vladam situacijom, ispunjena ljubavlju koju sam prikupila od svih mogućih izvora, kao npr. molitvom Svevišnjega koji mi je podario neobičnu ljubav i snagu kako bih bila spremna za nove borbe koje su predamnom, zatim čitajući knjižicu Tajna (Secret) koja me je oduševila i koju bih iskreno svima vama preporučila a naročito kad vam se čini da ste stjerani pred zid, da neznate kako dalje i kuda poći i kako se obraniti od same sebe, zatim podrškom i ljubavlju predivnih prijatelja koji su mi pružili podršku i iskrenu ruku prijateljstva i svu svoju moguću ljubav (gdje li su je samo skrivali u tolikoj količini, hvala im na tome) i napoljetku, Vama moji dragi vjerni prijatelji blogeri koji me nikad ne ostavljate samu i koji ste bili ovdje i kucali na moja vrata dok sam bila čvrsto zaključana, šćučurena i sama u svom bolu ali ne i zaključanog srca za sve vas. Nisam vas ni tada zaboravila samo što nisam imala snage poviriti čak u svoj sandučić a kamo li u vaše svjetove.

Najtoplije se zahvaljujem svima koji su mi pokucali, posebno prekrasnim prijateljima koji su mi čestitali Božić i Novu godinu i poželjeli tako lijepe i iskrene želje za koje ponovo molim Svevišnjega da ih usliši jer to je jedino što bih i sama sebi poželjela. Zato hvala svima, tebi SMOTANI, ZOKI, tebi moja draga JULIJANA, tebi moj obožavani DIDA, jednako kao i tebi predraga BARBARA. Nemate pojima koliko ste me obradovali kad sam evo tek sad pročitala vaše čestitke. Od srca vam hvala i primite moje naiskrenije čestitke i iskrene želje da vam Božić podari sve što ste si oduvijek željeli a nije vam bilo ispunjeno a ova već započeta 2010. godina neka vam bude najsretnija do sada, s obiljem ljubavi, one prave, istinske bezgranične ljubavi svih mogućih oblika i boja, s puno svijetlih, sretnih i radosnih dana, ljudi prepunih razumijevanja i poštovanja, jutra probuđena osmjesima, pruženih ruku prijatelja, topline zagrljaja.... još puno toga vam želim, kako vama dragi moji prijatelji tako i svima tko ovo čita, svima, svima, svima, jer svi vi ste obilježili moje postojanje ovdje i sve vas volim.

Svima vama podarila sam ovu prekrasnu pjesmicu da vam bude još ljepše. Dečki to ionako ljepše mogu otpjevati nego što ja mogu napisati.


Budite mi sretni i vječno zaljubljeni, jer život je prekratak da bi bili sami i tužni.


Vaša Lili

Post je objavljen 06.01.2010. u 21:13 sati.