Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spring-nicht

Marketing

Chapter 7

heei.
jako mi se sviđa broj komentara na zadnji post. Skoro
ste dogurali do magične brojke, ali nema veze. Bitno je
da svratite, pročitate, zabavite se i naravno komentirate.
Hvala puno na komentarima i drago mi je da vam se sviđa
to što pišem. Bla, bla sad sam se tu raspekmezila xD. Evo novi dio..

7.Osjećala sam se grozno, kao da mi se čitav svijet srušio. Nakon par minuta čula sam da su se vrata ponovno otvorila. Bio je to Bill, sjeo je pored mene. –Oprosti, ponio sam se kao budala, samo ti otežavam. Tiho je rekao. Čvrsto sam ga zagrlila, ruke su mi se počele grčiti od stiska, ali nisam ga htjela pustiti, osjetila sam da je i on mene čvrsto zagrlio. Krenuli smo u nazad u hotel…
- Mislim da ne bi trebala sada otići kod Toma u sobu. – rekao mi je dok smo se vozili u autu.
- Zašto me onda ne voziš doma?
- Zato što idemo kod mene u sobu
- Ali.. Bill… Ovo večeras.. Mislim.. Ne bi trebao shvatiti.. Znaš.. Onako ozbiljno. To sve što se dogodilo, dogodilo se zbog Toma.
- Al si sad napravila zbrku. Heej! Nemaš brige, kod mene ne ideš na seks.
- Hvala ti Bill puno, jako puno mi znači što mogu imati nekog blizu sebe. Pogotovo sada.
- Stvarno nemaš brige, znaš da bi napravio sve za tebe
Stavila sam mu ruku na rame, i naslonila glavu. - Jako mi je lijepo s tobom. Tako sam bez briga, opuštena. Drago mi je što si tu za mene. - Bill je prvo napravio nekakvu iznenađujuću facu, a onda se nasmijao i rekao – I meni.
Došli smo do hotela, ušli smo u predvorje. Slučajno sam pogledala prema kafiću. Tom je sjedio za stolom s hrpom praznih čaša oko sebe, vidi se da je pijan. Zastala sam na tren i pogledala u njega, pogledao je i on u mene. Pogledao me nekako tužno, tužnim očima. Bill se okrenuo uhvatio me za ruku. Zastala sam i okrenula se još jednom. Bill me lagano povukao i odveo iz predvorja. Došli smo kod njega u sobu. Bila je mala i nekako topla. Sjela sam na krevet. Bill je nešto tražio po ormaru, a onda izvukao neku ogromnu majicu
- Evo jedna Tomova majica, čista je. Ako hoćeš možeš spavati u njoj, a ako ne želiš dat ću ti ja nešto svoje.
- Ma nije problem, može ta majica.
Otišla sam se istuširati, Bill je za to vrijeme raširio pomoćni krevet. Obukla sam Tomovu majicu, sezala mi je ispod koljena. Vratila sam se u sobu. Bill je sjedio na krevetu i gledao TV.
- Ooo, majica ti je baš taman. – Počeo me zafrkavati i zamrsio mi kosu.
- Haha, pa vidjeli bi tebe. – I ja sam njemu rukom zamrsila kosu . – Onda, ja spavam na pomoćnom krevetu?
- Curo ne budi luda, da ne misliš valjda da bi te pustio da spavaš na tom malom krevetu?
- E pa neću ni ja tebe pustiti, ja sam manja, ja ću lakše stat u taj krevet
- Da si odmah otišla u veliki krevet, ne želim te čuti više.
Okrenula sam očima. – U redu mama. – Oboje smo se počeli smijati. Dok se Bill tuširao vratila sam se u pomoćni krevet. Povukla sam se skroz do ruba, sklupčala se i zavukla koljena pod majicu. Bila je toliko velika da sam cijela stala u nju, i jako je mirišala na Toma. Skoro sam zaspala kad sam osjetila nekakvo podrhtavanje tj. Bill je doslovno skočio na krevet.
- Čuješ ti kad ja kažem da ću ja spavat u pomoćnom krevetu? Ha? Ha? – sjeo mi je na stomak i počeo me škakljati. Odmah sam ponovno primijetila njegove prelijepe, velike, smeđe oči. Sjale su kao biseri, a kosa mirišava i nemarno raščupana, tek osušena. Bez umjetnih noktiju, u trenerci. S velikim, bijelim osmijehom. Bill je bio kao odmor za moje oči. Bio je užitak gledati ga, dodirnuti njegovu mekanu kožu, osjetiti njegov miris. On me vraćao u dane kada sam bila dijete, kada je samo nebo bila granica. Predivno je iskustvo upoznati ga.
- Mislim da ću ipak ja tu spavati. Ti imaš veeelike noge, ne staneš ti tu.- ponovno sam mu razmrsila čitavu kosu.
-Ooo.. E sad si gotova, ovo ti stvarno nije trebalo. –
Počeo me ponovno škakljati, a ja sam se smijala kao luda. Onda smo se počeli vijati po sobi i skakati po krevetima. Vrištali smo i smijali se kao ludi. S njime sam se doslovno vračala u djetinjstvo. A onda je netko pokucao na vrata, ukipili smo se i pogledali jedno u drugo.
- Odi ti u najbolje u WC, ne bi bilo pametno da saznaju da Bill Kaulitz radi nereda u hotelu.
- A.. Imaš pravo. – Uzdahnuo je i otišao.
Otvorila sam vrata. Stajala je neka starija gospođa u kućnom ogrtaču i papučama, s maskom za spavanje na čelu.
- Gospođice, davnih dana je prošlo 11 sati, molila bih za malo privatnosti.
- Da, ispričavam se. - Nakašljala sam se i zatvorila joj vrata pred nosom. Bill je odmah istrčao iz WC-a
- Tko je bio to?? Jeli znaju da sam ja tu??
-Ma… Neka baba. Gospođice, davnih dana je prošlo 11 sati, molila bih za malo privatnosti. – Počela sam ju oponašati. Bill se samo počeo smijati.
- Mislim da će nam ovo trebati. – Uzela sam oznaku «don't disturb» i stavila na kvaku.
- Hmm… Imam jednu ideju! – Poskočio je i upalio glazbu. – Jesi za ples?
- Naravno da jesam. – Pružila sam mu ruku i počeli smo plesati kao ludi, ako se to može nazvati plesom. Bilo je to sve drugo samo ne ples. A onda smo pjevali
- Nisam primijetio da imaš tako lijep glas.
- Joj daj Bill, uopće nemam nekakav glas. U usporedbi s tvojim ja sam nula.
- Ne, ne, nisi u pravu. Stvarno lijep glas imaš.
- A svejedno hvala. – Sjeli smo na krevet uzdihani od plesanja i pjevanja . – Eh, s tobom se stvarno zaborave sve brige.
- I ja sam se baš zabavio večeras, baš mi je nedostajalo opustiti se ovako malo. Zagrlio me jednom rukom. – Bill, hvala ti što si tu uz mene. – Nemaš brige mala. Tu sam za tebe. – Mala, a? Vidjet ćemo mi još tko je mala. – Zezala sam ga. Okrenula sam glavu prema njemu i pogledala ga u oči. Krenuo me poljubiti u obraz, ali sam ja malo više okrenula glavu i poljubila ga u usta. Samo sam ostala držati svoje usnice, na njegovima. Bile su tako mekane i tople. Nisam se htjela odvojiti od njih. Ali morala sam.
- Možda… Ne bi trebali…- Počela sam zamuckivati. Bill me uhvatio dlanom za obraz i poljubio. Njegove tople usne postale su vrele, uhvatio me objema rukama za lice, a ja sam svoje ruke stavila ispod njegove majice.
- Ehm.. Oprosti… - Rekao je nekako tužno.
- Ne moraš se ispričavati, ja sam kriva. – Potapšala ga po ramenu i legla na krevet. On se ustao i krenuo prema pomoćnom krevetu . – Ti si stvarno neumoran, ajde dođi ovdje, zajedno ćemo spavati. – Misliš da je to dobra ideja? – Ajde, ajde, pa samo ćemo spavati. – Nasmijao se i došao leći. Brzo sam zaspala pored Billa. Češkao me po leđima, njegov miris kao da me omamljivao. Zaspala sam jako brzo u njegovom naručju. Dogovorili smo se da ćemo ujutro otići do Toma…

TO BE CONTINUED…


Image and video hosting by TinyPic
one made by me cerek

Image and video hosting by TinyPic
i još jedna made by me cerek

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

do slijedećeg pisanja
Kuss von Billova und Tomovacerek

Post je objavljen 06.01.2010. u 18:28 sati.