Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

bojam se za sutra

moram priznati da se pitam đe bi danas bio drug Milantje da mu otkad je prizemljio u agram iza riti nije delal crveni propeler. đe? iza ladice peščenićke općine ili? pa druže Milantje, koja preobrazba, koja faking prekonoćna nezavisnost. nadjebo si i do beskraja napušenog Kafku.
nego uvijek me nekako dirne taj fenomen prćiguzičarstva. i pitam se, pitam anatomski neuka, što se to dogodi u sivilu mozga da se tako ljudski moreš spizdit.
i nigdar mi ne bu jasno kak negdo more biti crven, pa crn, pa žut, pa dockan i šaren. ja sam evoga od rođenja blijeda i ne posustajem. crvenilo me oblije tek pri prolaznoj nervozi, ali eto sad sam domalo sva crvena od pizdarija koje je jošte u stanju podnositi moja lijepa zemljica Hrvatska.
naš dojučerašnji drug Milantje koji smatra pa je to i postvario kako je Zagreb njegova prćija smanjuje cijenu parkinga. sutra očekujemo kako će pasti cijene plina, struje, vode, odvoza smeća. do jučer smo još strepili kako će i vlada pasti. u petak prognoziram kako će od jedne girice nahraniti sve uboge zagrebačke umirovljenike koji su celi život crnčili da bi pred smrt kontejnirali. ako stigne obnovit će i zagrebačke fasade, a bogme nije loša ideja da na brzaka podigne još jedan muzej suvremene umjetnosti. onaj jedan jedini prekosavski nekako mi strši sam. ako stigne vispren i borben odjurit će i do Bosne poklat malo međeda i vukova da se Zagrepčanke imaju čime ogrnuti, muževima pak zagrebačkim podijelit će besplatno viagru, a djeci podijeliti tisuće i tisuće lizalica s likom Kerumića. obično će u prijepodnevnim satima dodijeliti još nekoliko stotina stanova, postati desetak puta kum i naravno, svakodnevno skuhati ukusni ručak svojoj obitelji. jer obitelj je ipak iznad svega. u to sam se osobno uvjerila posjetivši prije mnogo ljeta jedan osunčani talijanski otok. no, do nedjelje još puno toga stigne. I skijat naučit. a svaku noć kad legne sa strašću će snatriti kako već sutra ta prćija od Zagreba može postati cijela Hrvatska. genijalno. a onda svako jutro đogi đogi od vardara pa do triglava



Post je objavljen 05.01.2010. u 21:44 sati.