Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Sanader ...2

Sanader i tornjevi

Pade Sanader kao dva tornja blizanca u New Yorku. Nije više predsjednik vlade a niti stranke. Neko će reći ; nije 'pao ' dao je ostavku . Isto će neko reći ; kako možeš uspoređivati odlazak Sanadera sa okrutnim terorističkim činom rušenja dva tornja ; rušenja dva tornja jednom tako okrutnom vanjskom silom u čemu su stradale tisuće ljudi !? Nisam sličnost našao samo u brojci dva ( dva tornja – dvije fotelje ) !
...Gledali smo kako avioni udaraju na pedeseti , šezdeseti kat , ali zašto su tornjevi pali. Oba ! Oba su pala ! I oba na isti način . Urušili se u sebe ! Nisu se nagnuli , nisu se ispružili svojom dužinom po okolnim zgradama i blokovima! Na isti način , oba pala ! Tvrdi jedan lega, da ih ni oni avioni nisu mogli srušiti , jer to vatre i topline nije bilo dovoljno da to zagrije čelik i armaturu , pa da ih sruši. Misli on , da je tu netko podmetao eksploziv dolje u prizemlju i nižim katovima , da je to planski rušeno …Ma , ono čuo sam nešto slično tome već od samog događanja prije par godina . Uglavnom nisam vjerovao . Teorije zavjera ! ( Al pomalo sad …mijenjam ili bar preispitujem mišljenja …) . Uglavnom ; avioni su bili ' show' a bit je bila u eksplozivu u donjim katovima !
Što ako je i ovo sa Sanaderom i njegovim ' razlozima ' Show , mađioničarski trik da odvrati pažnju , a bit je negdje dalje ! postoji li tu kakva zavjera ?
Gornji tekst je od ljetos. A kao da sam ga pisao danas ili jučer ! Takav jedan nastup , bahat i 'van vremena i prostora ' ( tako je to danas okarakterizirao i sam g. Šeks ), ponovio se jučer . Jedna presica u kojoj Ivo iznosi svoje teze u koje ni sam ne vjeruje . Takav prezir zdravog razuma , medija i svih onih, svih nas , koji prate te medije- to nisam dugo vidio. Navodno je Ivo teatrolog- iz toga je doktorirao. Vjerojatno u smjeru teatra apsurda i groteske.
Ali za početak ove godine to je dobar znak. HDZ je otpisao propalog glumca , i teško da će taj gospon zadobiti političku moć koju je imao prije par mjeseci. Bez njega će Hrvatska biti bolja – sretnija ! Pa sretna nam, sretna vam Nova , bez Sanadera i bez takvih kao on !


Post je objavljen 04.01.2010. u 23:53 sati.