Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framakarlovac

Marketing

Ples sa zvijezdama


Image Hosted by ImageShack.us


Ples prati čovjeka od pamtivijeka, a još i crteži u spiljama pokazuju čovjeka kako pleše. (citat preuzet sa: Wikipedije - Ples)

Mi framaši također imamo nekih iskustava na tom polju. Stoga smo odlučili to zapisati. Ne, doduše, na mokre spiljske zidove jer...ma jednostavno nemamo odgovarajuću špilju, ali i framaški blog nije loša alternativa.
Prvo ćemo sagledati situaciju veoma objektivno:

Bio je to jedan dan, menš'čini subota, samo tren trebam pogledat na kalendar... je, 21. studeni, to je subota - dobro sam mislio. Daklem, na taj dan skupina framaša - točnije četiri framašice, jedan framaš i jedan DUAS (duhovni asistent ) krenuli su u Zagreb na snimanje svima nam poznate emisije Ples sa zvijezdama.
Naime, naš najdraži fra Tonio dobio je šest ulaznica jer (to moramo napomenuti) njegova nećakinja Marija Šantek plesu uči Vedrana Mlikotu. E sad, Tonio je odabrao pet framaša koji će ići na ples sa zvijezdama (pet framaša koje on odabere - inače bi došlo do tuče oko ulaznica - neki su dečki toliko silno htjeli ići, a znali su da ih Tonio neće zvati - neću ih imenovati, sramota je). E i tako je samo jedan momak imao priliku vidjeti taj famozni ples sa zvijezdama (a to nisam ja). Eh, to su činjenice. A sad osobni dojmovi, a nakon toga i slike - materijalni dokazi su najvažniji (oči ne lažu, a ako i lažu to je zbog fotošopa ili halucinacije, a vjerujte - nit imamo fotošop nit ćete vi halucinirati).


Upitali smo neke framaše za mišljenje:

Framašica A: Meni su se najviše svidjele one lampe. Oh, a onaj podij. A dobar je i onaj stol za kojim sjedi žiri. Nešto veličnstveno, zaista, veličanstveno.

Framašica B: Trebala sam pitat onog frajera za broj. Ma da mi je samo bio bliže. I da ona žena nije plesala s njime...Pitam se je li katolik?

Framaš: Zašto ja nisam imao priliku plesaati sa zvijezdama. Šou se zove ples sa zvijezdama, a nisam se imao priliku ni približit nekoj zvijezdi. Sve je to prevara. Da nisam dobio ulaznicu besplatno ovo bi završilo u emisiji Potrošački kod - sto posto!

Framašica Nj: Meni je bilo STVARNO super!


A sada slike:

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Toliko toga od nas. Očekujte naše nove pustolovine - USKORO!

Post je objavljen 02.01.2010. u 16:52 sati.