Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

SUČELICE

pa kaj je ovo bilo?! ono, prvo zakaj baš isti dan? prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata na hateveju kao lica nacije bokte. ubila sam oko nakon prvog pitanja kneza voditelja. pa to je bilo dosadnije od jasne uvlake falić i njene famozne emisije koja ide od stoljeća sedmog a niko ne zna zakaj. onda kod bage. hajde otvorih malo oko (desno), al bago s tim dadakanjem bokte molovo da molovo te jebate ono kaj kaj.
bandić uspinan u spiki kao lepo se obleči, budi gospodin makar si seljak, nemoj udarat nisko, budi pozitivan ko jedna od elektroda, smij se, nemoj bit paranoičan na novinarska pitanja kao što si zadnjih devet godina bil i tak dalje. ivo dosljedan, moglo bi se reći nedovoljno pronicljiv u odabiru kravate depresive, onak, ništ neočekivano. al' da se mene pita il da ja pitam ne bi meni oni majci bez znoja izašli van. mislim, ipak bu jedan od njih moj predsjednik i ja bi štela sad u finalu znati jel' oni još mogu i koliko puta, jel' peru zube poslije svakog jela, jel' ima koji pucu doma u ormaru ili ispod nahtkasla, jel vole kremšnite, znaju li speglati svoje košuljice, kaj misle o tome da se bolnica u blatu pretvori u ozakonjen kupleraj, s koliko su prošli peti razred, a s koliko drugi srednje, jel' se znaju skijati i jel' je od njih neko ikad ronil, zakaj ivo ima veću škembu od milana, mislim, zakaj to nije mogla napraviti daniela ko najslabiju kariku ili tarik. zakaj je to tak suho ko žganci bez špeka ili zdinstanih jetrica? to je drek. sve kaj smo čuli slušamo tjednima.
ondak me zanima zakaj se je bandić rastal i jel se opet sastal. nije to nikakva intima, ja to oću znati ak bum ga zaokruživala. ondak zakaj se okružil nakon prvog kruga škvadrom kojoj je podelil stanove. ondak zakaj pričaju da je ivo jako strog na ispitima. zakaj je tak rano posedil, zakaj ima samo jedno dete, zakaj milan ima samo jedno dete, mislim oću znati malo više. zaprav, oću znati sve jebate. ovo mi bilo trlababalan da joj prođe dan, a noć je. eto skoro pa su dva!

jutarnji upadajte:
sretan vam ulazak i boravak u Novoj!

Post je objavljen 31.12.2009. u 01:02 sati.