Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babacinik

Marketing

Ženski um o ženskom umu

Kolega mda mudro zbori;ženski um je uistinu kompliciran i sjeban poput asimetrične loptice hopsice i nadasve nedokučiv pravim muškarčinama koji razmišljaju jednostrano logično simetrično te ni ne pokušavaju proniknuti u sav taj mayhemjer su svojom proniljivom logikom itekako svjesni da bi to bilo slično otvaranju Pandorine kutije. Tu su apsolutno u pravu. Ja sam koliko-toliko žena pa sam svjesna da me moje razmišljanje i analiziranje banalnih sranja može otjerati u paranoidnu shizofreniju. Pa pustim da prevlada razumni frajer u mome mozgu i da kaže: ''A da se prestaneš opterećivati sranjima zbog kojih pizdiš bez veze i da si gurneš prst u pičku?'' A budući da sam ja također muškara i samim time granična lezba, uvijek poslušam svog unutarnjeg šovinista te na taj način očuvam svoje psihičko zdravlje koje je jadno ali je još uvijek relativno u zadovoljavajućem funkcionalnom stanju, zahvaljujući tom malom jebežljivom gadu koji je dio moje osobnosti.

Sjebano je shvaćati muški i ženski mozak istodobno. To znaju homići, točnije feminizirane pederčinekoji vole primati masivne enormne kurčine u svoje pomno izdepilirane šupčiće,po mogućnosti oplim voskom kod respektabilne kozmetičarkejer, eto, za ljepotu treba patiti; i žene s brkovima a la Clark Gable ka što sam ja. Da, to uistinu boli ,pogotovo ako ti se razderu hemoroidi pa prdiš žilete ali anus ti je gladak i svilenkast do četiri tjedna i ti si san svakog sado-mazo tatice. Ja im se osobno divim jer nikada nisam bila na profi depilaciji. Ja sam jebeni amater po tom pitanju i ponosim se time ali zato imam svoju bolju polovicu koji mi savršeno izbrije i pičku i šupak.

Imati uvid i spoznaju u muško-ženski um ima svoje prednosti. Shvatuš kako svijet funkcionira. I shvatiš da ti to nimalo ne koristi u životu jer si sjeban/a od pretjeranog generaliziranja banalnih pizdarija. Zašto je on rekao da sam ja rekla da je on rekao kad dobro znam što sam ja rekla a on nije rekao; pa dobro šta je htio s tim reći? Zašto me tako čudno gleda? Misli da sam ružna i da imam debelu guzicu. Zašto me svi mrze? Zašto modni mačak jede govna i fura se na Madonnu? Zašto sve one popularne bitchure nose borosane s petom? Zašto ovaj bleji u mene? Imam li nešto na nosu ili mi je prekvrgav? Ili je cia-in plaćenik pa me želi likvidirati jer preslobodno razmišljam? Jer sam inteligentna žena? Koji je bitak svemira? Jesu li nas alieni posjetili? A tip u meni odgovara: '' De nemam pojma , začepi više u kurac , odljepit' ću!!!!!!''


Post je objavljen 26.12.2009. u 15:36 sati.