Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Žoambo Žoet Workestrao

Izbegli na turneju!



Žoambo Žoet Workestrao, legendarni slovenački sastav koji je nastao početkom devedesetih, ponovo će 26tog decembra gostovati u Zrenjaninu u klubu Klupče. Kažu da im je ovo već tradicionalna (druga) evakuacija iz grada u vreme praznične groznice, a beže pred bombardovanjem svetiljkama, božićem i pobesnelim kupcima. Turneju počinju u Zrenjaninu, a zatim će posetiti klub Mladost u Subotici, na putu do nastupa u emisiji Alarma Punk Jazz, Hrista Boteva koja se emituje na Bugarskom Nacionalnom Radiju. Emisija će biti emitovana 28. 12. u 21.30, a može se uživo poslušati na linku. Na povratku u Ljubljanu sviraće sa Škrip orkestrom i Danielom Martinović u klubu Ploštad u Skoplju.

Njihov album Lahko je s polno ritjo celibati je 2008me proglašen za najbolji domaći album po mišljenju nedeljnika Mladina i Radija Študent.

Pored ovog, autori su još 5 albuma: Kabelski kresovi (Škuc, 1994), Življenje brez Janeza (Manufracture, 1995/2003), Laibach-Tiranha (ZPSV, 1998), Paket angažma (Manufracture, 2000) i Svakoga dana u svakom pogledu sve manje nazadujem (Manufracture, 2000).

Koncert u Zrenjaninu počinje u 23h. Ulaznica za ovaj koncert je simboličnih 100 dinara.

Zainteresovanima smo u mogućnosti obezbediti prenoćište, po pristupčnoj ceni.

video by zox


Podeli: Facebook Facebook

Post je objavljen 24.12.2009. u 09:20 sati.