Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Dodijeljena priznanja Hrvatske obrtničke komore

Na godišnjoj skupštini Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije dodijeljena godišnja komorska priznanja.

foto:ViroviticaNet
Obrtničke zlatnike dobili su za 32 godine neprekidnog rada i izniman doprinos u radu Ceha ugostiteljskog obrta i razvoju obrtničkog komorskog sustava Branko Tkalčec iz Otrovanca, za 36 godina neprekidnog rada u obrtništvu i doprinos u provođenju majstorskih ispita u zlatarskoj struci i razvoju komorskog sustava Josip Perković iz Slatine i za 40 godina neprekidnog rada i aktivnostima u Sekciji frizera te obnovi rada virovitičkog Udruženja obrtnika Branka Đurđević iz Virovitice.

Diplome su dobili Sanja Horvat (frizerski obrt) iz Slatine i Krunoslav Virovec (prijevoznički obrt) iz Virovitice za uspjehe u organizaciji sportskih aktivnosti, Agneza Benčina (frazerski obrt) iz Slatine, Josip Peričić (instalaterski obrt) iz Terezinog Polja i Ivan Rister (instalaterski obrt) iz Zdenaca za uspjehe u organizaciji strukovnog obrazovanja, Mladen Balić (stolarski obrt) iz Pitomače, Dražen Hrvojić (proizvodno-monterski obrt) iz Pitomače i Hrvoje Šimunović (ugostiteljski obrt) iz Virovitice za uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada. Povelje su dobili Vilim Kopfer (strojobravarski obrt) iz Virovitice i Vinko Zebec (instalaterski obrt) iz Slatine za dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva i malog poduzetništva. Povelju za izniman doprinos i iskazanu potporu u radu Komore uručena je Branku Jurlini, vlasniku vulkanizerskog obrta iz Slatne.
Virovitica net

Post je objavljen 19.12.2009. u 17:31 sati.