Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donajulia

Marketing

Let it snow....


Jel' vam ga dosta? I preko glave?











Vidjela sam po novinama da je cijela Hrvatska i BiH pokrivena snijegom, što je (za neke predjele) čudo božje i što jest, jest - ne znamo se ponašati po snijegu. Zadnji moj pravi pravcati snijeg pamtim kad sam imala 10-ak godina (u stvari, ravno 10 jer se toga sjećam kao perioda u kojem sam iz curice prerastala u djevojčicu), i snijeg u Mostaru mi je bio do struka. Nezaboravno!

Ovdje ima snijega toliko da se može napraviti gruda - dvije, jedna veća jedna manja, i od te dvije grude može se napraviti, recimo, snješko. sretan

Nisam pobornik tih zimskih radosti, odnosno bolja je formulacija - ne volim kad je zima, ali razmišljam - kad već mora biti neka bude kada treba, a ne, kao neke godine, snijeg krajem svibnja. Brrrrrr.

Uglavnom, ovdje je prilično hladno, ali nema vjetra, tako da je mirno. Čisto sam se iznenadila da, uz štitnike za uši i rukavice, u stvari možeš provesti nekoliko sati vani a da ne dođeš doma kao paket za dostavu.

Zato se strašno iznenadim kad vidim Parižanke i sve one koje se tako osjećaju koje i dalje odolijevaju snijegu i ledu i opakom minusu u svojim minicama i tankim čarapama.

Pitat će vas starost đe vam je bila mladost! mouthwash

U svakom slučaju - po prognozama eto jednog bijelog Božića, a budući da mnogi od nas to nismo (često) doživjeli - pa neka ga!





Post je objavljen 19.12.2009. u 16:46 sati.