Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redroses24

Marketing

U dimu napušene večeri


dah, zvonik, dah ili lijepi, mali, slatki, zeleni izvanzemaljčići? pitanje je sad, tralalala

Trilogija – dah, zvonik, izvanzemaljci

presavijam se poput stonoge, mekanog, elasticnog vrata koji bulji u oci grane ne bi li nestao zarobljen u čelijama dima u kojem se kupao. lagano, lagano izdišem ga iz sebe i hvatam se za noge pobjegle misli. kraljice, kraljice, kamo ces bez mene?
dodji ljubavi moja, ajmo u kratku šetnjicu po venama ovog drveta gdje si se rodila
miluje me njezno po leđima, stvara tunele kojima ce kasnije provuci svoje prste. mislim si kako bi mi mogla biti majka koja ce me konacno nauciti kako najlakše ući u nju. zaroniti nogama u taj uski otvor i napraviti pobađaj ljubavi. oh, kako predivno. idem kraljice, dolazim dolazim!!!
ja sam tako sretan što me više nema. osjecam joj korake ispod svoje kože, tabane kojima hladi moja osjetila. škaklja me iznutra. zna ona o cem sam ja sanjala. sto sam napisala. sve su one zarobljene u tim mojim rupama koje tako rijetko otvaram i prozracim, no desi se jednom na 1000 godina kao danas, kada joj konacno mogu izdahnuti u lice.
divlje nježno. uhvati me za struk, posjedni na stol i jebi me.
gore je netko ubio susjedu. vjerojatno su samo bacili petardu, ali cula sam ja taj zvuk! sad ce usmjeriti pusku prema prozoru nase kuhinje i ubiti cimericu koja si radi sendvic. i to svjetlo koje je malo prije PREnaglo upalila, za to ce mi isto platiti. ujutro. ako se sjetim tog.
tako, dakle, stoga. rodiše se izvanzemaljci, moji najbolji prijatelji. ne bi ih htjela spominjat da me zaista ne iznenade tokom noci. doviđenja. bilo mi je drago.
spuštamo se niz mjesec. (cujem kako se plastika laptopa negdje malo kuha, nije mi jasno)
dobra sam. smirena sam. previše usporena da bi napravila korak u svjetlost.
necu razmisljati kada cu se buditi, sklopit cu oci i uspavljati bajku u trbuhu.
igrat cemo igru. kako pronaci zvonik u svemu ovome?party


Post je objavljen 15.12.2009. u 00:05 sati.