Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/atthediner

Marketing

I Have Forgiven Jesus (pt. 1)

Što mislite, kako izgleda Raj?

Pretpostavimo, na trenutak, postojanje neke kvaziabrahamske božanske figure. Nije potrebno da bude antropomorfna, ali je duhovitije tako. Sljedeća pretpostavka neka nam bude da organizira neki shindig za sve one koji su udarili kantu. Što mislite, kako bi to izgledalo?

Danas sam mišljenja da je Predgrobni Život samo prilika da se skupi hrpa anegdota koja se onda prepričavaju kraj Velike Fontane na Nebu. Zašto bismo trebali išta raditi? Zato da bismo imali nešto za pričati tamo gore.

Nije to tako blesavo. Zamislite kako kraj Fontane stoje Hunter S. Thompson, Charlie Manson i Mirko Fodor. Thompson je baš završio neku stravično šaljivu priču, kad se okrene Mansonu i Fodoru te ih pita: "I? Kaj ste vi dolje radili?" na što obojica posramljeno spuste pogled.

Siguran sam da Hunter priča zagorsku varijantu Nebeskog Jezika, samo da iziritira sve prisutne. Vjerojatno mu je Bog najviše na piku. Pokušava od njega užicati meskalin, dok mu ovaj pokušava uporno objasniti da u Raju nitko ne potrebuje ništa.
"Da, al jel imaš malo?"

Kakve pizdarije zasigurno on i Wilmot (bivši grof of Rochestera, dakako), smišljavaju! Što privlači pitanje: Jesu li u Raju svi jednaki, spolni organi na stranu? Ostaju li ti isti organi još uvijek na istim mjestima? Dal, iz zajebancije, svi imaju mogućnost iskorištavati svoje te tuđe spolne organe? Jel postoje seksualna pomagala u Raju ili nitko ništa ne potrebuje?
"Da, al jel imaš malo?"

Jel drkadžije ostaju drkadžije?

"Sine, želiš li se onda ispovijediti ili si me samo došao provocirati?"




Post je objavljen 14.12.2009. u 18:04 sati.