Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

****** BOŽIČNI KONCERT 22.12. ********

Evo potvrdili smo datum održavanja našeg Božičnog koncerta a to je 22.12.2009. u Dvorani srednje škole Kiseljak sa početkom u 19 h. Nakon koncerta slijedi mala zakuska za sve naše drage roditelje i goste, malo da se prisjetimo kako je to bilo prije godinu dana. Za ovaj koncert pripremamo mnogo iznenađenja kako za gledatelje tako i za naše cure, stoga biti će jako zanimljivo... SVI STE POZVANI!!!
Gosti na koncertu će biti:
- školski zbor "Krijesnice"
- crkveni zbor Kiseljak
- mažoret klub "Uskopljanke", Uskoplje
*******************
Obećala sam kratki rezime protekle godine. Krenimo redom: u protekloj godini imali smo ukupno 30 nastupa, što bi bilo oko 2,5 nastupa u mjesecu, što je jako pozitivan rezultat obzirom da nova uprava djeluje tek godinu dana. Krenuli smo sa jako malim brojem članica, ali ih sada imamo oko 55 u četiri dobna razreda: DJEČIJI SASTAV (po prvi put), kadeti, juniori i seniori.

Image and video hosting by TinyPic

Nastupali smo u gradovima širom Bosne i Hercegovine u Širokom Brijegu, Čapljini, Kreševu, Sarajevu, Visoko, Banja Luka, Vogošća. Sudjelovali smo u značajnim manifestacijama poput Međunarodnog dana plesa, Kids festivala, Sarajevo film festivala (Orbico porodični dan), Visočko ljeto, Otvaranje Hayatove poslovnice itd. Ime našeg grada čulo se i u Francuskoj u Fouras-u gdje je ostvaren najbolji ovogodišnji rezultat: peto mjesto na Europskom prvenstvu. Organizirali smo nekoliko kulturnih manifestacija u našem gradu, našu prezentaciju, bili smo (nadam se) dobri domaćini na smotri mažoretkinja koja se po prvi put održala u našem gradu, te u realizaciji je i naš Božični koncert kojie će nadam se postati tradicionalni.
Jako sam ponosna na sve rezultate koje smo postigli, svaki početak je težak, pa tko je bio i naš, ali sada iza sebe već imamo nekog iskustva na koje se možemo osloniti.
Želim da nam naredna godina bude još mnogo bolja, da imamo još puno dobrih rezultata i nastupa. Svakako glavni događaj je državno prvenstvo koje se održava kod nas. Ova godina je iza nas... ČEKAJU NAS BOLJA VREMENA!

Post je objavljen 12.12.2009. u 19:30 sati.