Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: Catrice Royal Nights Illuminating Cheek ColourCatrice Royal Nights je kolekcija koju je catrice izbacio za studeni/prosinac tako da je aktualna još samo do kraja ovog mjeseca. Inače jako volim catrice limitirane kolekcije, no iz ove me se nekako najviše dojmio jedino iluminator. Dostupan je u jednoj nijansi - diamonds & pearls.

Inače obožavam sedefaste i sjajne proizvode (rumenila, sjenila, mazalice i tome sl.), ali za dnevne prilike ipak preferiram nešto što je umjerenije jer ipak ne želim usred bijela dana izgledati kao disco kugla. :D I upravo zbog toga mi je ovaj iluminator odličan - nije napadan, lagano sedefast, diskretno podigne i osvježi lice.

Iako se ovaj proizvod zove Illuminating Cheek Colour, što znači kako bi u biti bio namijenjen obrazima, ja ga koristim i za oči, usne te osvjetljivanje područja oko očiju (preko korektora natapkam mrvicu iluminatora). Tako ustvari imam 4 u 1 proizvod, a za iste novce. Cijena mu je oko 22,00 kune, ali nažalost na njemu ne piše koliko ima ml tako da to ne mogu usporediti. No obzirom kako je potrebna jako mala količina vjerujem da će ovaj iluminator potrajati.

Što se ambalaže tiče, praktična je i vrlo jednostavna. Aplikator je u obliku kista, a iluminator se nanosi tako da se vrh ambalaže okreće te tako iz unutrašnjosti ambalaže kroz kist izlazi tekućina srednje gustoće (ne kapa, ne razlijeva se).

Ukupna ocjena: 5/5


Iluminator nanesen u debljem sloju


Iluminator razmazan na ruci


Vesna


Post je objavljen 10.12.2009. u 22:50 sati.