Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Owen: Lakše je zabiti u Manchesteru nego u slabijem klubu

Image and video hosting by TinyPic
Nakon što je postigao tri pogotka u pobjedi Manchester Uniteda u gostima kod Wolfsburga 3-1 u posljednjem kolu Lige prvaka, Michael Owen odbio je komentirati vlastite izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u sastavu engleske reprezentacije.
Nakon što je postigao tri pogotka u pobjedi Manchester Uniteda u gostima kod Wolfsburga 3-1 u 6. kolu Lige prvaka, Michael Owen odbio je komentirati vlastite izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u sastavu engleske reprezentacije.

- Nikada nisam pričao puno o sebi, pa neću niti sada. Uvijek radije govorim o momčadi u kojoj igram. Lijepo je zabiti hat-trick, ali to ne možete učiniti ako cijela momčad ne igra doista dobro. Stoga zasluge za moja tri gola idu na račun cijele momčadi – skromno je komentirao Owen, koji će za nekoliko dana, 14. prosinca, proslaviti svoj 30. rođendan.

Iskusni napadač istaknuo se u dvoboju koji nije imao veliki značaj za njegovu momčad, budući da je Manchester United već ranije osigurao prolazak u osminu finala. No, pobjedom su zatvorili vrata Wolfsburgu, koji će europski hod nastaviti u Europa ligi. Ipak, utakmica nije bila baš beznačajna za ''crvene vragove''. Pobjedom su zacementirali prvo mjesto u skupini koje omogućava uzvratnu utakmicu osmine finala na domaćem terenu.

United je nastupio iznimno oslabljen, bez čak 14 igrača iz prve momčadi, a Owen je upisao svoj prvi hat-trick u Ligi prvaka nakon 2003. godine.

- Uživam biti član Manchester Uniteda. Postoji samo malo klubova na svijetu u kojima se veselite svakoj prilici koju dobijete na terenu, a United je jedan od njih. Zabijanje golova? Kao što je poznato, to je jedan od najtežih elemenata u nogometu. No, kada na terenu imate tako kvalitetne suigrače kao što su moji u Manchesteru, onda je uvijek lakše doći u šansu i zabiti nego u nekom slabijem klubu – zaključio je Owen.


Post je objavljen 10.12.2009. u 13:59 sati.