Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

svega pomalo...

Baš tako svega pomalo...nakon što smo izradili neke ukrase za štand Humanitarne udruge "Mala Anja" koji se nalazi na Dolcu do 20.-og ovog mjeseca i svakako vam preporučamo da ga pogledate, malo smo se počastili izlaskom u kazalište. Uspjeli smo se skupit svi (što rijetko uspjevamo) jer svatko ima neke svoje aktivnosti tata posao u smjenama, curke svaka svoje aktivnosti od atletike,rukometa, glazbene škole, orkestra, mažoretkinja i ne znam čega sve ne sretan moja malenkost izigrava taksi službu jer se većina tih aktivnosti održava van našeg malog mista pa ih moram vozikat okolo kao što rekoh dali smo si malo slobodno i odlepršali u Čakovec na ČČ (Čakovec četvrtkom) kada su na repertoaru predstave ... A predstava je bila više nego odlična "Najluđa predstava na svijetu" u izvedbi teatra Gavran .
Image Hosted by ImageShack.us


Više o predstavi pročitajte na stranicama Teatra Gavran ili još bolje pogledajte gdje igra i pogledajte je uživo nećete požaliti...U glavnoj i jedinoj ulozi je Mladena Gavran koja punih 90 min drži publiku u ugodnoj atmosferi transformijrajući se u 12 različitih likova: svaka čast jer pokušajte samo čitati neki tekst neprekidno 90 minuta ili pričati a gdje je još i gluma, transformacija likova ,,, Cure su bile oduševljene ali definitivno su odustale od kazališta he he jer treba prvo sav taj tekst popamtiti, pa izgovoriti pa uz to još i glumiti belj Bile su tetom Mladenom na sokićiu nakon predstave i dobile predivan buketić :



Ovaj tjedan nam je malo napet jer curke vježbaju sve u šesnaest. Ena se priprema za božićnu priredbu, Diana ima u petak produkciju u gl. školi i priprema se sa orkestrom za Božićni koncert i za svoju prvu rukometnu utakmicu yes a za vikend idemo malo u ravnu Slavoniju ako bude sve u redu do naše prabake koja ima ni više ni manje nego 88 godina. Nadamo se da ćemo uspjet sve odraditi thumbup a uz sve to još se i bliži polugodište u školi pa ima malo više testova i ispitivanja headbang a i naravno učenja... A kako se bliže i božićni i novogodišnji blagdani malo smo i ukrasili našu kućicu i jedva čekamo drage nam prijatelje iz velikog Zagreba za Novu godinu...



Do idućeg javljanja nadamo se idući tjedan svima jedan veliki kiss i wavewave iz hladnog,kišnog i maglovitog Međimurja!!!!

Post je objavljen 09.12.2009. u 17:01 sati.