Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Modri pobijedili Pomorac

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Pomorca, Modri su pobijedili s rezultatom od 3:2.

U 3. minuti Modri su imali prvu polupriliku, koju je pokušao iskoristiti Tomečak, no vratar Pomorca David Šegota sigurno je uhvatio loptu.
U 11. minuti uslijedio je udarac prema Dinamovim vratima, no bez opasnosti za Modre. Pokušao je Petrović, ali nije naciljao okvir gola.
Odmah uzvraća Dinamo, a Mandžukića u zadnji čas blokira Stipe Režić. Nakon drugog uzastopnog kornera u 13. minuti najbolje skače Tomislav Barbarić i puca preko gola.
U 16. minuti povela je momčad Pomorca. Ivičić je izbio sam pred Picaka, te ga zaobišao i poslao loptu u mrežu za 0:1.
Sammir u 17. minuti izvodi slobodni udarac, pronalazi Barbarića na drugoj stativi, ali njegov drugi pokušaj glavom odsjeda na prečki.
U 29. minuti Dinamo je izjednačio pogotkom Kramarića, nakon što je Sammir prebacio gostujuću obrambenu liniju, nakon čega je mlada Dinamova devetka pronašla put kroz Šegotu.
U prvom sljedećem napadu koji je uslijedio u 30. minuti, Mandžukić je imao priliku za 2:1, no obrana Pomorca u zadnji čas skreće u korner. U 45. minuti Dinamo je poveo pogotkom Ibaneza, nakon što je Sammir s desne strane izveo slobodan udarac i prebacio na potpuno drugi dio igrališta, gdje natrčava Ibanez koji je volejem koji se odbio od zemlje prevario Šegotu. U 57. Minuti mrežu Pomorca je zatresao Chago, nakon što je Andrej Kramarić ukrao jednu loptu i probio bok te dao povratno za Mathiasa Chagu, koji precizno pogađa suprotni kut. Ipak, nedugo nakon posljednjeg pogotka Modrih, u 69. Minuti gosti smanjuju prednost Dinama na 3:2 pogotkom Andreja Nenadića. U 74. minuti uslijedila je nova akcija Dinama u kojoj je Mathias Chago opalio s 25 metara, tik iznad grede.

Hrvatski kup, četvrtfinale
Stadion Maksimir
Gledatelja: 500
Suci: Zlatko Šimčić (Koprivnica), Tomislav Kučina (Sv. Ivan Žabno), Darko Novoselnik (Belišće)
STRIJELCI: 0:1 - Ivčić (16.'), 1:1 - Kramarić (29.'), 2:1 – Ibanez (45.'), 3:1 – Chago (57.'), 3:2 – Nenadić (69.')
ŽUTI KARTONI: Tomislav Ivičić

DINAMO: Picak, Tomečak, Ibanez, Calello, Etto (46.' Tomić), Kramarić (64.' Slepička), Sammir, Chago, Mandžukić, Barbarić, Vrdoljak (64.' Lovren)


Pomorac: Šegota, Petrović (68.' Bjelanović), Rudan, Con, Marić, Čuturilo, Ivičić (89.' Pinušić), Weitzer (59.' Nenadić), Prpić, Režić, Batkoski


Post je objavljen 09.12.2009. u 15:01 sati.