Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Ultimate trening


Jučer u periodu od 9:30 do 14:30 održan je trening visokog inteziteta (bez pauze) na kojem je sudjelovalo osam plaćenika i isto toliko slobodnjaka i igrača iz drugih timova/klubova. Zbog hajke koja se trenutno vodi protiv našeg tima, te reprekusija koje bi mogli očekivati u svojim timovim/klubovima, ostali igrači nisu htjeli pred kameru. Istodobno, zbog prirode svoga posla plaćenici moraju zadržati skrivena lica, dok se na terenu koriste uglavnom borbena/konspirativna imena. U međuvremenu, tim je narastao za još nekoliko plaćenika, tako da nas je sada 15. Abecedim redoslijedom to su: Bare, Beast, Beli, Crni, Manga, Mato, Mika, Pilot, Prle, Sedmi, Stallion, Šumi, Tihi, Valter i Vrana.

Plaćenici

Naravno zbog privatnih i poslovnih obveza plaćenici nisu u mogućnosti nazočiti svakom treningu, ali zato je ustroj plaćenika i posložen tako da se bez svakoga može i mora odraditi zadaća. Za sljedeći vikend planiramo odraditi jednu šumu 60 km od grada, nakon čega bi na ražnju zavrtili jednog biljojeda od nekih 16 kg. Osim toga, za 29-30. prosinca planiramo i dio plaćenika poslati na 48-satni hardcore-milsim, koji će se održati na Mosoru na 800m nadmorske visine. Izviješća slijede...

Plaćenik

Update:
Zbog privatnih obveza dosta plaćenika nam ovaj vikend putuje doma, pa ćemo šumu i janjca prebacit za sljedeći vikend 20.12.2009., a ovu subotu i nedjelju u smanjenom sastavu igramo u gostima.


Post je objavljen 07.12.2009. u 10:28 sati.