Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napokonslobodan

Marketing

Jubilarni 40 post...Tata je jednako lud kao i prije... :)

¤ Alo...
Dobar dan! Agencija Tata pri telefonu, jeste li za jednu kratku anketu?
¤ Ne....
Ok, hvala na suradnji, nećemo vam oduzeti puno vremena...
¤ Nemam vremena za ankete!
Da, znam, samo par pitanja... pa da krenemo...
¤ Dobro jel tebi fali ?! Nemam VRE-ME-NA!
Ma tko danas ima vremena za išta, evo sam par pitanjica...
¤ Ajde moj anketar u p.m!

Jaguare,
lud si kao kupus!
volim te!
stavi prst u struju
ides mi na zivce !
mrzim te!
obozavam te.
zeni me!
pollcode.com free polls


Nakon 45min...
Hvala na sudjelovanju!
¤ Alo? Wtf?
bipppppppppppppppppppppppppppppppppppp...

Update 10.12.2009 :

Na moju veliku žalost odaziv je relativno malen, te se nemože utvrditi sa sigurnošću legitimitet izbora. Slab odaziv prema jednoj analizi posljedica je gubitka centra odnosno polarizacije izbora. Tako da se može glasati ZA ili PROTIV. Liberalni biraći ostali su uskračeni za izbor, no mora se dodati da "Stavi prst u struju" kao predstavnik sredine prešao prag i naišao na simpatizera.. Isto tako uočen je javan glas, pa zasad povjerenstvo nema riješenje za takav izbor premda ga se može smatrati važećim.
Prema prijevremenim rezultatima večina smatra da sam ja "lud kao kupus", no neželim žuriti sa zaključivanjem ankete, dok se još neposlože određeni segmenti i isto tako priželjkujemo glasove iz inozemstva. Ako pak se rezultat ne promjeni sa zadovoljstvom ću ostati takav, odnosno lud :) .
Posebno mi je drago da sam dobio prosidbu, zapravo veliki osmjeh mi izađe kad pogledam taj glas. No što se čudim, zar nisam poželjan mladoženja? Alo pa tko je tata!?

" Ideš mi na živce" i mrzim te" kao predstavnici lošeg izbora zasad su bez glasa, što je dobar pokazatelj i velika potvrda mog šarma. (ako nisam najbolji, onda u k.) . Također bez glasa jest i "obožavam te", no razlog nalazim u prevelikoj točnosti izbora te se ljudi namjerno neodlučuju za njega. Haha, moš mislit... hahaa :)

Za kraj analize trenutnog stanja, veliko iznenađenje jest "volim te" ! Sa dva glasa drži stabilno drugo mjesto, a do isteka ankete sasvim je nepoznat ishod i hoće li preuzeti vodstvo.. Zaista se pitam tko me to toliko voli???... Da,da netko čupa latice sa cvijeća na moje veliko zadovoljstvo :) ...ahhh, topim se :)

Sa birališta za blog, Jaguar Coed.


UPDATE 15.12.2009 :

Hvala vam na glasovanju, nastojat ću vam ostati sve ono što mislite da ja jesam...Ludo vas volim....
Iskreno Vaš Jaguar Coed...


Post je objavljen 03.12.2009. u 20:42 sati.