Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Odlazim iz dinama

Image and video hosting by TinyPic
Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić po tko zna koji put je najavio da odlazi iz kluba. Ovaj put otići će ukoliko se ne sredi sve s navijačima

Ukoliko ne ostvarimo zajedništvo s navijačima na ljeto ću, nakon što osvojimo peti uszastopni naslov, abdicirati. Ne mogu dozvoliti da pod mojim vodstvom klub izbace iz Europe. To nije akreditacija bez legitimacije, to je zdravo i logično tazmišljanje, najavio je po tko zna koji put Zdravko Mamić nakon povratka iz Bruxellesa i pobjede koja je posebno razveselila izvršnog dopredsjednika.
- Velika pobjeda protiv velikog suparnika. Digli smo se nakon svega što se događalo ove sezone, sudačkih nepravdi u svakoj tekmi, kažnjavanja... Dinamo najviše može zahvaliti Vlatku Markoviću što nas Uefa nije izbacila i što su nam vratili bodove. Putovao je po svijetu i lobirao, ali ne pitajte me za detalje - prisjetio se Zdravko Uefina pomilovanja.
Tvrdi i kako nije istina da je rekao da u Dinamu više nema mjesta za strance.
- To je najobičnija laž. Rekao sam samo da imamo odličnu školu i da ćemo se orijentirati na naše klince. Nema šanse da smo strancima nezadovoljni, oni imaju veliki doprinos u našim rezultatima. Nitko nije otpisan, a zamislite sad kako je njima. Svi ih pitaju jel' to istina, a to je jedna najobičnija laž - odbacio je Mamić nagađanja o raskidu ugovora nekim skupim Dinamovim strancima.
Modrima u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Temišvara i pobjeda bezbrižnog Ajaxa protiv Anderlechta. Neki se boje opuštanja Nizozemaca.
- Vjerujem u Ajax, imaju jake igrače, navijače i trenere i neće biti opuštanja. No mi najprije moramo pobjediti Temišvar - završio je Zdravko.


pitanje za vas:Treba li Mamić otići iz Dinama??

Post je objavljen 03.12.2009. u 20:26 sati.