Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ngsport

Marketing

Zeleno-žuti iznenadili Puljane

Dana 29. studenoga 2009. u 13.30 h na Gradskom stadionu Uljanik NK Istra ugostio je prošlogodišnjeg prvaka 1. HNL NK Dinamo. Stanovnici grada Pule očekivali su poraz NK Istre što je i logično jer je Istra na Maksimirskom stadionu protiv već spomenutog Dinama izgubila s nevjerojatnih 7:1. Istra je iznenadila svoje građane i remizirala s Modrima. Štoviše Zeleno-žuti bili su bolji od gostiju. NK Istra je imala jedanaesterac u 59. minuti ,ali strijelac Istre Asim Šehić nije realizirao najbolju priliku. Utakmica 17. kola 1. HNL nije bila pretjerano zanimljiva, ali navijači obje momčadi nisu prestajali navijati za svoj voljeni klub.




Većih incidenata na tribinama nije bilo, osim nekoliko upaljenih baklji s obje strane.Dvjestotinjak navijača NK Istre tzv. Demoni izvodili su svoje najpoznatije pjesme. Bad Blue Boysi poznati u Europi po velikim neredima svoje su igrače bodrili u još većem broju, naime bilo ih je oko tristotinjak .




Svojom iznenađujuće dobrom igrom ,igrači NK Istre na kraju utakmice pozdravljeni su gromoglasnim pljeskom svojih navijača.



NK Dinamo zadržao je svoju poziciju broj 1 u HNL-i dok je NK Istra na 14. mjestu.



Post je objavljen 03.12.2009. u 17:56 sati.