Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Općina Pitomača stipendira 11 novih studenata

Na temelju provedenoga natječaja i prijedloga Povjerenstva za dodjelu stipendija Općine Pitomača, koje je razmotrilo i bodovalo svih 17 pristiglih zamolbi te utvrdilo rang listu prema rezultatima u dosadašnjem školovanju, izvanškolskim rezultatima, deficitarnosti zanimanja i socijalnom statusu studenata, Načelnik Željko Grgačić donio je odluku o stipendiranju 11 novih studenata s područja naše općine. To su: Vladimir Matan iz Pitomače (studij sociologije i antropologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu), Matija Kakša iz Otrovanca (studij Kemija - istraživački, smjer Analitička i anorganska kemija na Prirodoslovno-matematičkom fakukltetu u Zagrebu), Ružica Pekić iz Otrovanca (Ekonomski fakultet u Zagrebu), Tereza Kovačić iz Pitomače (Katolički bogoslovni fakultetu u Zagrebu), Martina Pavleković iz Otrovanca (Filozofski fakultet u Osijeku), Ana Jagar iz Staroga Graca (studij informatičke tehnologije i računarstva na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu), Bojan Grba iz Pitomače (Kineziološki fakultet u Zagrebu), Nataša Nikšić iz Pitomače (Pravni fakultet u Osijeku), Ines Pavleković iz Otrovanca (Učiteljski fakultet u Osijeku), Nikolina Sajevac iz Velike Črešnjevice (Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici), Martina Miholančan iz Otrovanca (Visoko gospodarsko učilištu u Križevcima.

U stipendiranje studenata uključile su se i dvije pitomačke tvrtke. Croming d.o.o. stipendirati će Tajanu Bukovšak za studij građevinskog smjera na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a tvrtka Aluferit-građenje d.o.o. Pitomača stipendirati će Dejana Rešetara za studij strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Na temelju pristigle zamolbe i prijedloga Povjerenstva za dodjelu stipendija Općine Pitomača Načelnik je donio Odluku o financijskoj pomoći za sufinanciranje školovanja Zvonimira Filjaka, darovitog polaznika Glazbenog učilišta Elly Bašić u Zagrebu.
Pitomača.hr

Post je objavljen 01.12.2009. u 15:15 sati.