Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

strgana do bola i ..... zaposlena

dok nisam pročitala komentare, nisam ni skužila koliko me dugo nije bilo tu!

da, da, zaposlena, strgana do bola, opet mi pati kičma, peku me vene, nema me nikad doma, tri tjedna provela po raznim školovanjima, što u zemlji, što van nje, što u gradu, što na dugom kraju grada..
ajmo ispočetka. nakon zadnjeg posta pala sam u još veću depru, doživjela još nekoliko slomova živaca, i početkom desetog mjeseca ponudili mi posao. jedini koji su mi ponudili nešto ozbiljnije. naravno da je u oglasu sve to bilo lijepo upakirano, da su na sva tri razgovora i testiranjima bili svi fini i nisu govorili detalje, koliko god sam ja uporno ispitivala.. odgovor na sve je bio da je to nov projekat i da ćemo kolega i ja prvi probiti led, s time da ću ja imati više papirologije, a on više terena, a kasnije ćemo vidjeti.. i naravno da je plaća bila manja nego što sam tražila, očekivala... i uz fiksni dio ubijam se za proviziju.

i sad ja lijepo radim kao voditelj ključnih kupaca za područje u koje je predviđeno za muški dio populacije, u jednoj velikoj trgovačkoj kući (ili po domaći u dućanu). nateglim se teških stvari kad sam u centru, kad sam na terenu koristim svoj auto, a branša je u potpunosti stagnirala u ovoj krizi, i k tome je još sezona gotova. trgam se za klijente kojih je sve manje, a moj predviđeni plan prodaje (koji nisam ja napravila) se nikako ne ostvaruje u ovim zimskim mjesecima. ali barem imam posao, do četvrtog mjeseca sigurno (nadam se), a onda ćemo vidjeti što i kako dalje..
pa ako nešto gradite, renovirate, preuređujete... javite mi se, sve vam prodam, i natovarim i pomognem utovarit u auto, i savjetujem o uređenju, štenji energije, toplinskom gubitku, debljini fasade, vrsti izolacije.. jedino kaj vam ne budem pomagala oko ostatka fizičkog posla ;)

odoh na spavanje, jer sutra ujutro moram u 6 biti na poslu, znači buđenje u pet oklok in d morning, još budem i pjevala da kokote zbudim.. a navečer možda stignem doma da kokošima operem noge prije spavanja, hahahahahahahhahahahaha

ljubi vas vaša crknuta zaposlenica!


Post je objavljen 30.11.2009. u 21:18 sati.