Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Morales ipak spreman za Anderlecht, Modre će bodriti točno 389 navijača!

Image and video hosting by TinyPic
Ima i manje dobrih vijesti. Miroslav Slepička dobio je upalu grla i ali svejedno će pronaći svoje mjesto u zrakoplovu. Za razliku od Ilije Sivonjića, koji ipak ne putuje u Belgiju

Pedro Morales ipak bi u srijedu mogao zaigrati protiv Anderlechta. To je lijepa vijest iz Maksimira koju nam je priopćio liječnik Modrih, dr. Božidar Šebečić. Čileanac je imao ozljedu lista, činilo se da se neće oporaviti, no modra medicinska služba radila je izvrsno i zato je moguće da jedan od najboljih igrača ipak bude u sastavu protiv Belgijanaca. Naravno, ništa se ne može tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, no kako sada stvari stoje izgledno je da će Morales biti na svojoj poziciji.

Ima i manje dobrih vijesti. Miroslav Slepička dobio je upalu grla i ali svejedno će pronaći svoje mjesto u zrakoplovu. Za razliku od Ilije Sivonjića, koji ipak ne putuje u Belgiju. Udarac koji je zaradio na treningu uz popratnu posjekotinu ipak je prevelika prepreka za Sivonjića. Robert Kovač se pak osjeća puno bolje, bolovi u leđima su prošlost, a niti Tomislav Barbarić koji je u Puli zaradio tri šava na glavi neće imati problema kad je u pitanju konkurencija za momčad.

U Belgiji 389 navijača Dinama
Dinamo će u Bruxellesu bodriti točno 389 navijača. Toliko je podijeljeno vaučera koji će se u Belgiji zamijeniti za ulaznice. Jasno, gostovanje Dinama bit će to osobni test za svakog Dinamovog poklonika. Svi znaju što čeka zagrebački klub ako se dogodi kakav incident.


Post je objavljen 30.11.2009. u 19:35 sati.