Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Rooney: "Giggs me iznenađuje i motivira iz dana u dan"

Image and video hosting by TinyPic
Čak i najprivrženiji navijači Manchester Uniteda će vam oprostiti ukoliko pomislite da bi baš ove godine 36-godišnji Ryan Giggs mogao reći i konačno zbogom, ali izgleda da Sir Alex Ferguson zna nešto više od ostalih jer upravo on tvrdi kako bi Welška zvijezda mogla ostati još pune dvije godine.

Giggs je proslavio svoj 36 rođendan u stilu, i to svojim 100. pogotkom za klub u Unitedovoj pobjedi od 4-1 nad Portsmouthom ovaj vikend.

"Sretan rođendan Ryanu, ovo mu je tek 36, čekajte da dostigne 67 kao i ja, možda tada razmisli o mirovini. On je nevjerojatan igrač, nešto što se ne rađa često, i siguran sam da će ostati još minimalno dvije godine."

Wayne Rooney je možda odšetao sa titulom igrača susreta na Fratton Parku ali je bez ikakvog oklijevanja predao sve pohvale Giggsu.

"Iznenađuje me iz tjedna u tjedan. Njegova igra je bila nevjerojatna i samo je to razlog zašto sam ja uspio postići dva pogotka. Neznam kako mu to uspjeva, načisto je nevjerojatan. Bolji je nego ikada, precizniji je nego ikada, na super teškom terenu i super teškom vremenu njegova igra i volja motivira nas da barem odigramo približno njegovom kvalitetom."

Veznjak Pompeya Jamie O'Hara je također pun utisaka o Giggsu dodavši:

"On je apsolutna legenda nogometa, igrati protiv ljudi kao što je on je čast, kako za mene tako i za sve druge. Svaki put kada primi loptu molite se da će vam u pomoć pritrčati netko jer znate da će vam sigurno pobjeći. Bilo je neizmjerno zadovoljstvo ponovno igrati protiv njega."


Post je objavljen 01.12.2009. u 10:06 sati.