Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pobjedimodosadu

Marketing

novi post s zakasnjenjem posvecen mom muzu ...

nisam stvarno imala priliku napisat post ali evo uvatila sam je pa cu nadoknadit ...
evo dosao je i taj dan da mi je muz na poslovnom putu a ja sama doma (ko cita moj blog zna o cemu je rijec) inace ja sam preemocijonalna osoba trenutno u trudnoci a i inace!
moj muz je za mene najdivnija osoba na svijetu od njega imam podrsku , od njega imam ljubav , mazimo se pazimo , volimo jedno drugo do besvijesi kraj njega se osjecam zasticena i jesam zasticena u svakom slucaju da mi neko nesto krivo rece pa i njegova majka on je tu i odma reagira na tome sam mu zahvalna do beskraja .
vridan je jako trudi se za dobrobit nase buducnosti i sve super stvarno eto ma volim ga .
sinoc smo legli u krevet i ono taman da cemo zaspat mene uvati plac jer sam se sitila da on ide , nismo nikad bili razdvojeni vise od 2 dana ...
i pocnem plakat i zagrlim ga i on me uhvati tjesit i pokusava oraspolozit jednostavno neznam kako bi bez njega !
i tako sam se dobro isplakala u njegovom zagrljaju da sam ogladnila :)))
pa mi je on donija nesto jest u krevet i malo smo pricali i tako sam zaspala u njegovom zagrljaju sluteci da sutra to necu moci napravit !
jutro je svanulo cula sam da mu zvoni alarm prisiklo me u grudima i znala sam da cu opet pocet plakat ali sam trpila , on se spremija i dosao me poljubit i pokrija me i kaze vidmo se volim te najvise na svitu .
ja sam uzvratila poljubiac i rekla i ja tebe !
samo sam trpila da nezaplacem .
ali cim je on bija na pragu od kuce ja sam pustila par suza ...i tako mi vec fali , mozete reci da sam luda da sam sve ali mislim da smo se previse vezali ...i da se nesto nekom nedaj boze dogodi neznam kako bi !
uglavnom
VOLIM TE LJUBAVI !!!

Post je objavljen 30.11.2009. u 12:40 sati.