Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Sir Alex Ferguson u kupnji: United u zimu želi Villu I Jovetića?

Image and video hosting by TinyPic
Minimalno 60 milijuna eura bit će potrebno Alexu Fergusonu ukoliko želi dovesti svoja dva najveća cilja prijelaznog roka. Samo za Villu barem 40...

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, nije zadovoljan rezultatima svoje momčadi u Premiershipu te je u potrazi za pojačanjima. Čelnici aktualnog engleskog prvaka su navodno u pregovorima s Valencijom i Fiorentinom. Za napadača “šišmiša” Davida Villu spremni su platiti 40 milijuna eura.
Najbolji strijelac Eura 2008. godine već je nekoliko puta izjavio kako želi igrati u Premiershipu, i to za Man. United ili Liverpool. Valencia ga nije prodala u ljetnom prijelaznom roku, ali bi ih nova ponuda s Old Trafforda mogla “smekšati”. United želi napad pojačati i Stevanom Jovetićem iz Fiorentine. Fergusona je oduševio na utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola, kad je zabio dva gola u pobjedi talijanske momčadi.
Jovetića, kao i Villu, žele dovesti Liverpoool i Chelsea. Engleski mediji pišu kako je napadač ipak najskloniji “crvenim vragovima”. Fiorentina ga sigurno neće pustiti na Otok bez 20 milijuna eura odštete.

Post je objavljen 30.11.2009. u 14:46 sati.