Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

nakon igre protiv Istre 1961

Image and video hosting by TinyPic
Lijepo je od Dinama što je pristao igrati u Puli, napuni se tako stadion. No, očito su plavi bili jako široke ruke jer su odlučili i sramotnim pristupom omogućiti domaćinu da dođe do plijena.

Samo je Tomislav Butina krivac što Istra nije pobijedila vodećeg. Uz njega, koji je potrošio i grlo galameći na suigrače koji su igrali ispod svake, a kamoli ne Dinamove razine, u polju je igrao još i Milan Badelj, solidni su bili stoperi koji su pokušavali zakrpati rupe šuplje igre ostatka momčadi.

Jurčić veli da se njegovi igrače ne pripreme dobro za utakmicu kad igraju svaka tri dana. No, i on je kriv ako mu igrači nisu spremni, ako je kriv kad stavi ozlijeđenog igrača, kriv je i kad mu igra netko tko u glavi nije spreman. A kad je takvih dvije trećine momčadi, onda je kriv još više i jasno je da na tome mora poraditi.

Ali, igrači su posebna priča. Ni jedan profesionalni igrač ne može igrati kao što su u Puli igrali Sammir ili Mandžukić, oni to sami sebi ne smiju dopustiti.

A i Zdravko Mamić morao bi biti umjereniji u tvrdnjama da je njegov klub već osvojio naslov prvaka i kup. Pa samo tri boda ta njegova strašna momčad bježi Šibeniku, četiri Cibaliji. Točno je, ima on u svlačionici najbolju momčad, ali budu li ti igrači kao većina njih u Istri, mogao bi se opeći sa svojim pričama. Sreća po Sammira što je gazda bio u toplicama a ne na utakmici, nakon još jedne 'divne' partije sigurno mu ne bi podigao plaću. A i dosadašnjih 250.000 eura za ovakve igre daleko je previše.

USPUT-četitke svim navijačim barce na pobjedi protiv reala =)

Post je objavljen 29.11.2009. u 21:04 sati.