Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Jurčić: Nismo doživjeli suparnika, Istra je uz više sreće mogla uzeti tri boda!

Image and video hosting by TinyPic
Kad se ne doživi protivnik, kad se ne doživi utakmica, onda nastaju problemi u svim segmentima igre. Zato moram biti zadovoljan što nismo izgubili - rekao je Kruno Jurčić.

Dinamo se provukao u Puli, Istra 1961 je zaslužila pobjedu. Domaćini su promašili 11-erac Tomo Butina obranio je Asmiru Šehiću, a Goran Roce promašio je glavom sa 5 metara. Bile su to najbolje prilike na utakmici i domaćini definitivno mogu žaliti za pobjedom. Modri su razočarali, igrali su slabo, većina njih bila je potpuno nezainteresirana za igru. S druge strane, Istra ne nudila borbenost, pametnu igru, a da je imala malo više prisebnosti, mogla je ostvariti trijumf.

- Istra je uzela više nego zaslužen bod. Da su imali više sportske sreće, uzeli bi sva tri - pošteno će trener Dinama Kruno Jurčić.
Žalio se Jurčić na mlitav ulazak njegovih nogometaša u utakmicu, govorio je o lošoj mentalnoj pripremi. Još jednom zaključio da je Dinamo dobro prošao. - Kad se ne doživi protivnik, kad se ne doživi utakmica, onda nastaju problemi u svim segmentima nogometne igre. Zato moram biti zadovoljan što nismo izgubili.

Eto, Jurčić je priznao sve slabosti svoje momčadi kojih je bilo napretek. Neki njegovi igrači bili su upravo neprepoznatljivi, prije svih indolentni reprezentativac Mandžukić, pa Etto, Papadopoulos... Zapravo osim stoperske igre Lovrena, Barbarića, Badelja i Butine, Dinamo nije imao raspoloženog igrača.

Domaći trener Valdi Šumberac sigurno je mogao biti zadovoljan.
- Znali smo da će to biti utakmica u kojoj nam protivnik neće dati previše šansi, isto tako smo znali da nemamo pravo na puno pogrešaka. Ušli smo u utakmicu kako treba, pogreške sveli na minimum, bili smo koncentrirani, odigrali smo cijeli ogled u jednom dahu, imali dvije velike prilike te nekoliko poluprilika. Jako sam zadovoljan pristupom igrača, a moram biti zadovoljan i rezultatom - rekao je Šumberac.

Kad smo kod Dinama, trebamo kazati da nije igrao Sivonjić jer je na posljednjem treningu zaradio posjekotinu na nozi, upitno je hoće li biti spreman za Anderlecht, a trener Modrih rekao je da nije ni optimist kad je u pitanju nastup Moralesa.

Post je objavljen 29.11.2009. u 15:08 sati.