Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Manchester Utd. izbušio mrežu Asmira Begovića

Image and video hosting by TinyPic
Avram Grant je debitirao na klupi Portsmoutha, no u prvom meču nije imao mogućnosti promijeniti negativne navike te ekipe. Manchester United je slavio kod Portsmoutha s 4-1 uz tri pogotka Waynea Rooneyja (dva su došla nakon udarca s bijele točke). Laku pobjedu aktualnih prvaka zaokružio je lijepim pogotkom iz slobodnog udarca Ryan Giggs.

Pocetak utakmice pripao je domacinima,ali brza kontra Manchestera i rusenje Rooneya u sesnaestercu sudija je okarakterisao kao penal.
Siguran izvodjac u 25minuti bio je W. Rooney.

Ipak nekoliko minuta kasnije nakon prekida koji je izveo O'Harra sudija svira krajnje diskutabilan jedanesterac za domacina.
K.Boateng je poravnao rezultat.

Na poluvrijeme se otislo tim rezultatom.

Ipak na otvaranju drugog poluvremena United demonstrira silu, te lijepu akciju Valencije i Giggsa koristi Roo i postize svoj drugi gol u 47 minuti.

U 54 minuti Frederic Piquione komplikuje i gubi loptu kod kornera, a Giggs ga je natjerao da napravi cist penal.
Svoj hat-trick danas postize Rooney.

Mornari su dozivjeli jos vecu blamazu u 87 minuti kada je Giggs iz slobodnog udarca matirao Asmira Begovia,bio je to hirurski precizno izveden slobodnjak.

S ova tri pogotka Rooney je došao do brojke od 10 pogodaka u Premiershipu, te je ispred njega samo Jermaine Defoe iz Tottenhama sa 11 pogodaka.




Post je objavljen 28.11.2009. u 18:25 sati.