Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Slobodna Dalmacija - O Danima Ekvadora, Casi Barukcic, Luisu Avilesu i hrvatskom konzulatu i dr.

Prije mog privatnog izvještaja, s prezanimljivih i super uspješnih Dana Ekvadora u Splitu, možete štošta o tome pročitati i u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji, na 32. stranici...Pa požurite, dok nije rasprodana : )))

A i na zadnjoj stranici možete pročitati nešto zanimljivo o mađarskom Društvu savjesnih potrošača i njihovoj inicijativi, pa ćemo im se javiti i iz Svjetla Europe...

Nemojte kupovati!

"Ovoga petka nemojte ništa kupiti, preporučila je Mađarima Udruga savjesnih potrošača koja se pokušava boriti protiv 'iracionalne šoping-groznice' koja potresa svijet uoči Božića
BUDIMPEŠTA - Cilj udruge je skrenuti pozornost javnosti na štetan učinak "šopingroznice" na okoliš i društvo, rekla je članica udruge Zsuzsa Lorincz.

"Prije nego što počnete kupovati darove, dobro razmislite je li ono što ste nekome namijenili toj osobi doista potrebno", kaže Lorincz. Sustavnom i pomno planiranom kupnjom možemo utjecati i na smanjenje otpada, dodala je.

"Kada nešto kupite, ne bacajte dok je još dobro. Ono što se pokvarilo, popravite, a ako vam više ne treba - dajte onome kome treba", ističe Udruga savjesnih potrošača."

Baš sam se kao tajnica Svjetla Europe javila gđi Lorincz za daljnje kontakte i suradnju...A vi se pomolite za uspjeh! Kao i do sada : )

Post je objavljen 27.11.2009. u 13:21 sati.