Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Večeras na Šalati, 26.11 u 20h, klub Bakaga - H-epicentar i Svjetlo Europe!

Nakon uspješnih Dana Ekvadora u Splitu (detalji kasnije), i promocije kozmetičkih proizvoda Case Barukčić, o čemu možete ovih dana čitati i u Slobodnoj Dalmaciji, predstavljanja projekta Kristov Stol

Kristov Stol

i brojnih susreta s dragim Splićanima, slijede nove aktivnosti - ovaj put u Zagrebu...(upravo čekam bus St-Zg...) I to večeras na Šalata! U klubu Bakaga, u sklopu H-epicentra...Dođite!

"Kako bi vidjeli svjetlo i nadu u sadašnjem trenutku, organizatori su pozvali kulturnu udrugu Udruga Svijetlo Europe nastala kao plod zajedničke inicijative Hrvata i Poljaka s ciljem promicanja zajedništva među kršćanima u Europi."

No, predstavljanje naše udruge i projekata:

Svjetlo Europe

je samo jedna od brojnih poticajnih aktivnosti H-epicentra večeras:

H-epicentar

Povijesna mobilizacija na Šalati!

"1. Danas, 26.studenog održat će se povijesna mobilizacija nekoliko stotina mladih na Šalati kako bi dali javnu podršu inicijativi "More je kopno!"
U želji da mladi glavnog grada Hrvatske izraze svoj stav prema najvažnijoj inicijativi hrvatskog civilnog društva u povijesti „More je kopno!“ , danas, 26. Studenog od 20 sati u baru Bakaga na zagrebačkoj Šalati dat će se javna podrška na dobrotvorno-mobilizacijskoj večeri H-epicentar!

2. Osim što će se mladi stariji od 18 upisati na liste podrške, svi će kao posjetitelji učiniti i dobro djelo! Kupovinom ulaznice od 15 kuna sudjeluju u dobrotvornoj akciji pomoći za 10.-godišnjeg Davida Meliša koji boluje od cerebralne paralize, teške mentalne retardacije i epilepsije. Davidu za liječenje je potrebna rehabilitacija u toplicama koje snosi HZZO no ne i za osobu koja je u pratnji što predstavlja problem. Također, David mora koristiti inekcije Botulina svaka 4 mjeseca a koje su skupe i koštaju 1700kuna. Kako bi se bolje osjećao David koristi i posebne minerale i vitamine u tragovima za koje je potrebno mjesečno 500 kuna. Udruga H-epicentra želim ovom večeri prilogom od donacije ulaznica podržati Daviodov oporavak i nadu koju nosi!

3. Središnji događaj večeri bit će koncertni nastup vokalno-instrumentalnog sastava "Novo Svitanje".

4. Kako bi vidjeli svjetlo i nadu u sadašnjem trenutku, organizatori su pozvali kulturnu udrugu Udruga Svijetlo Europe nastala kao plod zajedničke inicijative Hrvata i Poljaka s ciljem promicanja zajedništva među kršćanima u Europi.

5. Udruga H-epicentar uz večeri H-epicentar paralelno provodi dobrotvorno-mobilizacijski projekt „Poziv za 10!“ čiji je cilj sakupiti 100 000 kuna preko dobrotvrone linije 060 90 90 za godišnje stipendije 10 studenata iz višebrojnih obitelji. U te svrhe pokrenut je i portal na domeni www.hepicentar.hr gdje je moguće očitati trenutno stanje poziva upućenih na dobrotvornu liniju. Cijena jednog poziva iz fiksne linije iznosi 10 kuna dok se korištenjem mobilnih mreža donira 6,10 kuna.

Kampanju „Poziv za 10!“ aktivno podržavaju Rafael Dropulić – Rafo, sestre Ivana i Marija Husar, grupa Feminem, Lea Dekleva i drugi.

Projekt H-epicentar zamišljen je prije 8 godina kao odgovor na potrebu nekolicine mladih da stvore mjesto i vrijeme za međusobno druženje i prijateljstvo. U nakani da se razvije komuniciranje i podloga za zajedničko djelovanje u svakodnevnom životu, te se pri tome zabavi i čini dobro – nastao je 2002. godine Pilot projekt H-epicentar. Nakon uspješno prihvaćenih večeri, odlučeno je stvoriti događaj koji će upotpuniti prazninu u osmišljavanju cjelovitih sadržaja za mlade, posebno studente i radničku mladež. S vremenom se baza korisnika generacijski proširila na mlade obitelji i ostale simpatizere svih godišta i profesija. Projekt H-epicentar danas organizira Udruga pod istim imenom čiji je rad usmjeren na obitelj i mlade. Do sada su u dobrotvornim akcijama pomoglo preko 50 subjekata u potrebi (invalida, višebrojnih obitelji, djece, mladih i ostalih) s više od 100 000 kuna pomoći. Zanimljivost ovog projekta su nekoliko sklopljenih brakova nakon upoznavanja na večeri H-epicentra, te brojna prijateljstva i organizacije druženja i inspiracija za nove projekte.


Podržavatelji desetomjesečne kampanje su: Amis Telekom, B.net, H1, Metronet, Optima Telekom, Primatel, Voljatel, Vipnet, TELE2, Endora system, Restoran Stari Fijaker kao i sam bar Bakaga.

Medijski pokrovitelji su: Informativna katolička agencija, Glas Koncila, Hrvatski katolički radio, portali Križ Života i Duhovna scena

Akciju podržavaju Povjerenstvo za pastoral mladih zagrebačke nadbiskupije, Hrvatski Caritas i Hrvatsko knjižničarsko društvo,

H-epicentar poziva sve sve medije, simpatizere i ljude dobre volje da podupru sakupljanje sredstava za godišnje stipendije studenata višebrojnih obitelji te da se jave za suradnju ili potporu projektu na kontakt liniju 095 7777 136 mail desk@hepicenta.hr.

Dođite i vi!

Uredništvo"

Post je objavljen 26.11.2009. u 08:15 sati.