Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

More je kopno


--- On Wed, 11/25/09, Grozd wrote:


From: Grozd
Subject: More je kopno
To: "Borivoj Bukva"
Date: Wednesday, November 25, 2009, 11:40 AM

-------------------


Poštovani!
Prosljeđujemo Vam važnu informaciju o građanskoj inicijativi "More je kopno".

Srdačan pozdrav,
Ladislav Ilčić, prof.
Udruga "Glas roditelja za djecu – GROZD"

Za referendum da se odbaci arbitražni sporazum sa Slovenijom,
da ne damo hrvatski teritorij ni hrvatsko more,
da se granično pitanje rješava na međunarodnom sudu!

Dragi prijatelji,

ako ste pratili medijske izvještaje sigurno ste već informirani, ako niste, otiđite na web-stranicu www.more-je-kopno.com.

Počelo je prikupljanje potpisa ZA referendum da se granično pitanje sa Slovenijom ne rješava političkom trgovinom nego, poput svih civiliziranih zemalja Europe i svijeta, na stalnom međunarodnom sudu.

Iako su članovi Hrvatskog Sabora u petak 20.11. ratificirali sporazum o arbitraži, referendum je prema Ustavu RH pravno jači od te odluke Sabora.

Potrebno je 430 000 potpisa da bi referendum bio obvezatan za Sabor. Uključile su se gotovo sve braniteljske i vjerske udruge, te oko 120 civilnih udruga. Sada su nam se priključili i Hrvati diljem svijeta te navijačke skupine TORCIDA, BBB, itd.

Isprintajte obrasce ZA referendum (obrazac možete preuzeti na http://www.udruga-grozd.hr/images/file/obrazacZAreferendum.pdf , a može se naći i na www.more-je-kopno.com), šaljite ga dalje, umnažajte ga, skupljajte potpise (sve rubrike treba ispuniti OSIM prve rubrike REDNI BROJ; ova rubrika mora ostati prazna!)

Dijelom ili u cijelosti ispunjene obrasce pošaljite poštom ili predajte koordinatoru vašeg mjesta, županije. Popis koordinatora možete preuzeti na http://www.udruga-grozd.hr/images/file/KONTAKTI.ZA.RH.doc . Adresa za slanje poštom navedena je na obrascu.

Ako se želite još više angažirati, preuzmite ulogu koordinatora u mjestu gdje možete i javite to stožeru (more.je.kopno@gmail.com) i/ ili na 098/9961-760, 099/6750-429!

Kakvo god pitanje imate, samo zovite!!!

Kontaktirajte sve udruge, fejs-ovce, prijatelje, rodbinu, župe, misije, itd.

Ovo je pitanje od nacionalne važnosti. Ne smijemo biti ravnodušni kada su u pitanju naše more i naš teritorij. Pa, ljudi su ginuli za tu zemlju.

Prikupljanje potpisa traje do 29. studenog, zato trebamo požuriti.

Stoga, svi Hrvati svijeta - NA NOGE!

MORE JE KOPNO - građanska inicijativa


------------


Post je objavljen 26.11.2009. u 06:53 sati.