Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

FERGUSON: STIGLO JE VRIJEME ZA MACHEDU I WELBECKA

Image and video hosting by TinyPic
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson tvrdi kako će Danny Welbeck i Kiko Macheda dobiti priliku u večerašnjoj utakmici protiv Bešiktaša u Ligi prvaka...

Mladi napadači Welbeck, koji će u četvrtak navršiti 19, i Macheda 18, su ove sezone kod Sir Alexa prilike dobivali na kapaljku.

Ferguson je priznao kako sada mora testirati Welbecka i Machedu na najvišem nivou, kako ne bi usporio njihov razvoj na Old Traffordu.

Ferguson je rekao: "Napraviti ću neke promjene. Ne puno, no dovoljno da malo osvježimo momčad. Teško je igrače održavati sretnima, no tako je to kada imate veću grupu igrača.

"Inače za to koristimo Liga kup, no budući da smo se ranije kvalificirali u daljnji tijek natjecanja Lige prvaka, sada možemo koristiti igrače poput Welbecka. On će sigurno igrati protiv Bešiktaša, a najvjerojatnije i Macheda. Oni su ti koje treba staviti na kušnju.

"Oni su došli do jedne točke, a to se događa u nogometu, kada nogometaš dosegne sposobnost da postane klasni igrač i to možete prepoznati. Tada im morate dati izazov. Ukoliko to ne učinite, tada izgube zamah.

"No, ovaj je klub poznat po tome da to zna prepoznati.

"To nije najsretnije za igrače iznad njih, no kada su se probili Nicky Butt i Paul Scholes, mislili smo kako možemo računati na njih, no morali smo im dati priliku. To smo i učinili.

"To je priroda nogometa. Mladi igrač dođe na scenu i uzme nekome mjesto."

Post je objavljen 25.11.2009. u 14:00 sati.