Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neznamkud

Marketing

opet ja..

I evo, palo meni na pamet napisat koji post..
Polako, slusam savjete i pokusavam se smirit.. Je, da je bilo zanimljivih dogadaja, ovih mjesec i nesto, koliko nisam pisala, al evo popravljam ocjene.. Gotovo sve pozitivno, poneki komad se omakne, al ako sve bude po planu bit ce samo francuski i matisa komad..
Bila murja opet doma.. Da, sta opet?.. Al neki zgodan murjak.. Nije nikog bilo osim susjede, pa sam poslije skole, do murje.. Ja , i frendica mi oducila da pravi drustvo, pa se na kraju i ona uvukla.. Nezna pregovarat, ni snac se fino..
Al smo se bar dobro zajebavalale, a i murjak s nama.. Jbt, dobar, zgodan murjak.. Na kraju sam ipak sama ostala, i dalje smo se sprdali ali je on stalno nesto prco: " i kako se to mota?, pokazi ti meni, i od koga bi ja mogao uzet gram-dva za sebe" .. i takve fore.. jebenica u slucaju..
Da, solo sam vec punih mjesec i po.. fali mi neko pored sebe.. Al brijem sta vam-tam.. Bivsi, sad ovaj nedavan, stalno nesto sere s svojim porukama, al decko se popravlja.. cula sa da je prestao s tezim drogama i opijat se iz dana u dan, kao sto mi je i bio rekao.. kao zbog mene...
A moj bivsi bivsi, opet se javio, preko frenda, onda cak dosao i do mjesta i opet slao frenda, da pita ako idemo svi skupa pit...Oni su morali ko fol ici zapalit pljugu na drugi dio grada i onda se sjetili, pa ona tu zivi.. da, da , pusila sam te price s 10 godina, sad se samo smijem ko luda, kako netko moze bit tako proziran..
Jedino sto mi nije jasno je to, di je nestalo svo ono samopouzdanje, autoritet i sa
Al, javit cu se ja njemu, sad ovih dana, da ne kaze, da ga ne volim roflroflfino .. hehe
Bio mi i izlazak godine, ovih dana... ludovali smo autima, zajebavali se od diska, odnosno klubova do klubova, bjezali murji, plesali...
Otisli .smo van na 3 popodne.. smjela sam bit vani do 11.. Neke kaznice i tako.. Dosla sam doma na ponoc, i tako i odjurila van.. Pritom smo se vec 3 puta napili.. Stara je izinstirala da ostanem doma al jbg, frendovi i frendice su trubili, ona njurgala, ja pokusavala iizletjet kroz vrata, u noc...mahmahmahmah ..
Isli smo s 2 auta, a u ovom prvom, bilo nas je sedam.. fino.. pa se vozi 15km..
Stara je bila ipak popustila, uz uvijet da dodem do 4..
Vratila sam se na 8.. dvoumila sam se imedu kave i kreveta, koj je na kraju izvukao pobjedu.. spavala sam do vecere..
A svega je jos tu bilo, al evo ovo je najblize i najzanimljivije thumbupthumbup...
Opet sam nabila racuna, te u kaficima, te mobitela, itd i sad razmisljam kako cu to sve poplacat..
Da usprkos svim prijateljima, nekim jako bliskim, nekim manje, svim frendicama, za neke koje bi i zivot dala i obratno, osjecam se ful usamljeno i izdano.. fali mi netko pored mene..
Mozda ON, ali stalno ga ignoriram , koliko god se on trudio..
Bojim se, ipak povrijedili smo se medusobno vec mnogo puta, i strah me ponovnog susreta s boli, jer s njim sam svatila, sta ta rijec znaci, makar sam i sama kriva sto sam ne samo dozvolila, nego tako rec izinstirala da probam i tu stranu ljubavii.. al u zivotu se sve mora probat,.. il bar vecina.. je tako?
Druga stvar koja me strasi, mislim da se zaljubljujem u jednog od naj frendova.. Dobar je, snalazljiv i zgodan decko.. i svida mi se, koliko karakterno, toliko i fizicki... Po svemu bi bio bolji od bivseg, al i drugi su bili, pa su zavrsili ostavljeni zbog njega.. Zato me i strah bilo sta pokusavat, makar i on stalno pokusava... Al nezna dosta o meni i proslosti.. rijetko tko zna.. i bolje.. ali kad ce prolost presat utjecat na moju buducnost!!headbangpuknucucrycrytuzannamcornamcornamcor


Post je objavljen 24.11.2009. u 21:26 sati.