Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

11. kolo - H.dragovoljac-Dubrava

Na žalost kasnimo sa izviješćima i rezultatima jer smo ostali bez osnovnog sredstva za rad - kompa. Dok se to ne sredi, šlepat ćemo se kako bumo mogli.
Vikend je bio prilično zanimljiv. Prvo su nam mali zagići na Mari priuštili "noć golova". Raspucali su se Poštolka×3, Crnobrnja×2, Dunaj×2, Srpak i Crnić za konačnih 9:0. I njima i treneru biti će to pravi vjetar u leđa za nastavak natjecanja na ovome turniru. Međutim, koliko ih je ova utakmica istrošila bilo je vidljivo već idućeg jutra u Sigetu. Teških i umornih nogu većina ih se jedva vukla po terenu, pa je Dragovoljac slavio rezultatom 3:1 (Poštolka).
Njihove godinu dana starije kolege doživjele su istu sudbinu. Iako su povremeno igrali prilično ofenzivno, rezultat čega su čak tri postignuta gola (Lopar, Šaronja, Raužan), protivniku su suviše olako dozvoljavali pristup svojim vratima, što su ovi čak sedam puta iskoristili za poentiranje.
Mlađi limači već nas drugo kolo za redom iznenađuju i razveseljavaju. Jedina su momčad koja pobjeđuje i kući nosi punu torbu bodova (1:2). Za ovaj posljednji trijumf pobrinuli su se Kiš i Naglić. Bravo, bravo, bravo!
I na kraju ovog vikenda, posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva, još jedna izgubljena utakmica starijih limača. Hrvatski dragovoljac bio je bolji i zasluženo nas istisnuo sa treće pozicije na tablici, a za to im je bio dovoljan samo jedan gol.


Post je objavljen 23.11.2009. u 09:15 sati.