Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/enolampo

Marketing

NIŠTA NI OD 2009.

Photobucket

Ipak ništa od postupka u 11./12. mj. Moram čekati 1. mj., ali zapravo 2. jer bi menstruaciju trebala dobiti prije 11.siječnja kada se doktori vraćaju s godišnjeg (baksuz, što ću). Jedino ako se nekim čudom naredna 2 ciklusa produže za 2, 3 dana, ali … to i onako nije nešto zbog čega ću se nervirati.

Moram priznati da mi je bilo jako teško što opet ne ću u postupak jer sam se skroz pripremila. Kada mi je dr. rekao da ništa od IVF-a suze su same krenule, nisam željela plakati pred dr., ali nisam ih mogla zaustaviti. Sve što mi je u tom trenutku pričao nisam više jasno čula, samo sam se trudila zaustaviti suze, ali bezuspješno. Iskreno, već sam i prije ulaska znala kako će sve završiti i sve ono što se skupljalo u meni samo je izletjelo.

Poslije me je bilo sram , pogotovo zato što je dr. bilo teško toliko da je počeo smišljati načine kako da ipak idem u postupak. Čak je rekao (da me oraspoloži) kako kod njega smijem plakati samo kada mi kaže da sam trudna. Jadan čovjek, baš mu je na kraju radnog dana, nakon bezbroj punkcija i transfera, (ja sam bila zadnja pacijentica taj dan) trebala jedna uplakana žena. Bar me je zapamtio i na nalaz napisao da sigurno idem u postupak i da dođem par dana prije menstruacije nakon 11.01.2010.
Iz ordinacije sam izašla s rečenicom: „A ništa i onako sam sama sebi rekla da je 2010. moja godina.“

P.S. I ove godine ću u ponoć zaželjeti istu želju kao i proteklih godina.


Post je objavljen 18.11.2009. u 20:47 sati.