Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

Udruga Centar Tara; Zadar, Šibenik

Osim u Zadru od nedavno Centar Tara djeluje i u Šibeniku. Yoga, Aikido, Tai Chi, Relax Dance, Neo Dance, vježbe za trudnice, tehnike čitanja, predavanja, radionice...

Udruga Centar Tara osnovana je s ciljem poticanja cjelovitog razvoja čovjeka i radi promicanja humanog, zdravog i prirodnog načina življenja.

Najvažnije djelatnosti udruge su :

- poticanje unapređenja cjelovitog zdravlja i kvalitete življenja, te harmoničnih odnosa među ljudima
- organiziranje i provođenje edukacija, predavanja, seminara, tečajeva, radionica, izložbi i drugih događanja
- poticanje očuvanja i zaštite prirode i okoliša
- promicanje zdravog načina življenja...

Centar Tara započeo je djelovati u travnju 2005., a registrirana je kao udruga u lipnju 2007. sa ciljem da pomogne ljudima koji žele raditi na sebi i na poboljšanju kvalitete svog života. Svaki čovjek ima pravo i dužnost stečenu rođenjem da spozna samog sebe u ovom svijetu i životu.

Poštujući razne načine i putove kojima se čovjek vraća sebi u Tari se nudi cjelovit program počevši od raznih tehnika rada na tijelu, umu, duhu, te tehnika holističke integracije tijela, uma i duha.

U vremenu u kojem živimo potrebno je više nego ikad povesti brigu i preuzeti odgovornost o svom zdravlju i životu, te naučiti živjeti sretno i uspješno.To možemo postići uz pomoć hrane koja nas podržava, opuštanjem, vježbama, raznim tehnikama (kroz tretmane, radionice, tečajeve) koji nas dovode do iskustva unutarnjeg mira i zadovoljstva.

Kada jednom otkrijemo sreću unutar nas samih znamo da smo na putu samospoznaje, otkrivanja svoje istinske prirode, suštine postojanja. Što dublje ulazimo unutar sebe veća je tišina i radost, jača životna energija, postajemo kreativni, um nam je ispunjen pozitivnim mislima, volimo i živimo u sreći, u skladu i miru sa samim sobom, svijetom i Univerzumom.

Svi smo mi tragaoci za tom iskonskom srećom, ali u ovom vremenu i prostoru u kojem živimo izloženi smo struji negativnih utjecaja i zagađenosti kako ekološke tako i mentalne i emotivne.

Svakome od nas koji krenemo na to putovanje potrebna je pomoć onih koji su već na tom putu, koji su "odradili" više od nas, koji su prešli određeni dio puta i koji nam svojim spoznajama i dostignućima mogu pomoći da lakše pređemo dio puta i prepoznamo svoj vlastiti.

centartara




Post je objavljen 17.11.2009. u 22:21 sati.