Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: OPI A Ruby for Rudolph lak za nokte


(slikano na suncu)



Tko još nije čuo za OPI lakove? :D

Uskoro će Božić i novogodišnji praznici pa sam vam odlučila preporučiti jednu nijansu koja savršeno odgovara za taj period - A Ruby for Rudolph. cerek

A Ruby for Rudolph prekrasna je crvenkasta novogodišnja nijansa sa mnogo sitnog crvenog shimmera u sebi koji je prekrasno presijava na noktima! U bočici boja ima nekakav hladni, ljubičasti podton, ali na noktima je prava crvena nijansa. Lak dugo traje i za lijepu ujednačenu nijansu potrebno je nanijeti 2 sloja laka na nokte.

Kod OPI lakova općenito obožavam što imaju široku četkicu za nanošenje tako da vam neće trebati više od pola minute za nalakirati nokte i to bez ikakvih popravaka. I uz četkicu, odlično je i to što su OPI lakovi zaista veliki tj. bočica ima 15ml laka što može trajati dosta dugo (općenito, lakovi made in USA imaju po 15ml).

Ne preporučam kupovinu OPI lakova kod nas jer su zaista bezobrazno skupi. Jedan lak dođe 95,00 kn, a online ih možete naći po 10$ (poštarina uključena u cijenu) što opet dođe duplo jeftinije nego kod nas.

Ukupna ocjena: 5/5





Vesna


Post je objavljen 17.11.2009. u 13:45 sati.