Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Novi ŠRC u Zagrebu

Ponedjeljak je idealno vrijeme za nove spoznaje. Tako ću ga ja iskoristiti da sebe i vas upoznam sa nogometnim klubom Lučko. Povod je današnje svečano otvorenje Sportskog centra Lučko vrpcu kojeg će prerezati gradonačelnik Bandić u društvu jednog od polaznika nogometne škole NK Lučko.
Centar se nalazi uz stadion NK Lučko i prostire se na 19.150 m2. Za sada je izgrađeno nogometno igralište sa umjetnom travom, a gradi se i nova sjeverna tribina starog stadiona. Čitavi projekt, koji će u končanici sadržavati i dvoranu, igralište za djecu, pozornicu i šetnicu, biti će gotov do proljeća iduće godine. Predsjednik kluba pak osobito je ponosan na umjetnu travu. Takvo što, kaže, nije postavljeno još nigdje u Europi. Od one slavne na stadionu CSKA u Moskvi bolja je za četiri generacije proizašle iz belgijske tvornice. G. Plahutar kao cijenu koštanja navodi 4 mil. eura, a kako se iz čitavog intervjua dade zaključiti on sam je, kao uspješan poslovni čovjek (vlasnik firme Geo-ing), i idejni začetnik i realizator ovog projekta.
Nogometni klub Lučko osnovan je 1931. godine. Kroz gotovo 80 godina postojanja više puta je mijenjao ime i obilježja kluba. Danas je seniorska momčad član 2. HNL, a pioniri, limači i zagići natječu se u drugoj zagrebačkoj ligi.

P.S. Zaboravih napomenuti da će sportski direktor SRC Lučko biti Marijan Vlak, ali i da je Lučko jedan od onih klubova koji su ove godine direktno iz blagajne Zagrebačkog športskog saveza dobili znatna financijska sredstva (prema izviješću Stručnog odbora ZNS-a objavljenom u Službenom glasilu br. 32 od 14.10.o.g.).

Post je objavljen 16.11.2009. u 11:39 sati.