Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Požar gospodarskog objekta u Eko selu

Noćas smo u 04.40 h dobili dojavu od strane JVP-a Samobor o požaru gospodarskog objekta u Eko selu!

Zatražena je pomoć autocisterne te je ista krenula put Eko sela u pomoć kolegama!

opis slike opis slike

Došavši u Eko selo, na mjesto snimanja serije Najbolje godine, priključujemo se ekipi gasitelja te zajedničkim snagama rješavamo požar.

Prilikom gašenja smo nažalost uočili kako neke od životinja nisu imale sreću, te su ostale zarobljene u požaru i ugušile se te izgorjele, tako su dva konja i jedan bik, nekoliko ovaca i koza te podosta peradi noćas nažalost završile svoj život.

opis slike opis slike

Objekat dimenzija 21 x 16 m, u potpunsti je izgorio, a manja "šupa" do njega je djelomično izgorjela!

Objekat bi zasigurno bio dobrim dijelom spašen, da se radilo u pravovremenom uočavanju i dojavi požara, nažalost, požar se dogodio u noćnim satima, a kako je Eko selo na osamljenom mijestu tako nitko osim vlasnika nije mogao ga uočiti, a kad se krov urušio....bilo je kasno...

Ipak, morali smo pazit šta radimo, jer bili smo stalno pod budnom paskom konja koji su se šetali i zasigurno čudili kaj se to događa!

opis slike

Na intervenciji su sudjelovali JVP Samobor, DVD Samobor i DVD Bregana

Iz 24 sata

opis slike

I baš taj objekat je izgorio...

Eko selo je na godinu dana iznajmila Nova TV za snimanje serije Najbolje godine. U štali su čuvali životinje dok se ne snima. Uzrok požara se ne zna

U Eko selu Žumberak u subotu ujutro je do temelja izgorjela štala s domaćim životinjama. Selo je na godinu dana iznajmila Nova TV zbog snimanja serije Najbolje godine, a štala je bila dio seta. U njoj su čuvali životinje dok se nije snimalo. Požar na eko gospodarstvu u žumberačkom mjestu Kravljak je buknuo iz još nepoznatog razloga. Kako se doznaje u štali su bila dva konja, bik, šest koza, dvije ovce i oko 40 komada peradi. Vatru su ugasili vatrogasci iz Samobora, a očevid će se obaviti tijekom subote. Snimanje su završili u petak oko 19.45 sati. U požaru nije oštećena tehnička oprema.

Post je objavljen 14.11.2009. u 12:11 sati.