Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Vidić: "Nigdje ne idem"

Image and video hosting by TinyPic
Reprezentativac Srbije, Nemanja Vidić, demantirao je nagađanja kako će napustiti Manchester United. Želi ostati što duže na Old Traffordu i uvjeren je da njegov klub i ove sezone može osvojiti naslov engleskog prvaka...

Posljednjih mjeseci mediji su Nemanju Vidića stalno selili iz Manchester Uniteda. Kao mogući kupci spominjali su se Barcelona, Real Madrid i Milan. Braniču su dosadila ta nagađanja i oštro ih je demantirao. "Ja sam sretan u Manchester Unitedu i gledam naprijed na osvajanje trofeja, ne razmišljam o odlasku", rekao je Vidić za Sky Sports News.

Pouzdani branič osvrnuo se i na stanje u engleskom prvenstvu. Premda im poraz od Chelseaja nije dobro legao, Vidić je uvjeren da mogu osvojiti prvenstvo i ove godine. "Naš mentalitet se ne mijenja nakon nekoliko utakmica, mi znamo što nam je potrebno učiniti i ove godine. Definitivno će biti teško, ali mislim da imamo dobru momčad", dodao je Vidić.

Prije dolaska u Manchester United, Vidić je igrao za Spartak iz Moskve. Na Old Trafford je stigao u siječnju 2006. godine za sedam milijuna eura. Mnogi ga danas smatraju jednim od najboljih stopera u Europi.


Post je objavljen 14.11.2009. u 11:45 sati.