Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/redroses24

Marketing

Želiš nešto dobro, nešto što će noktima trgati i povraćati po tvojoj usidjelosti i nepomičnosti. Ako te nisam pitala, zapitaj se sama u ogledalu jesi li mjerljiva i dovoljno hipnotična da zakoračiš naprijed i uđeš u sebe. Budi velika, budi velika, uvijek samo velika. Pa i s druge strane kad shvatiš da si se izigrala.
Jedna je djevojka pomislila da može hodati po mojim mislima. I jesam li je kaznila? Ah, nema te kazne za rođenje snova, pa makar ti se u šipkama zabijali kroz otvore kože.
Raširi noge da ti lakše prodrem u dušu, jer tijelo je ionako odavno rasprodano. Napravit ću jastuke od prstiju i gušiti te kad ga budeš sanjala. Ništa tjelesno, draga. Samo malo bijesa kojem je potrebno malo zabave.
Kažnjavam sebe toplim dodirima i prisutnošću koja odlebdi prije nego se stignem predomisliti i dogovoriti sa svojim mogućnostima.
Ali omiljene moja Nesuđene, dovoljno o vama i nestvarnim ljudima. Stvarnost je ljepša pa cak i kada mi bježi.

Otvorila sam dlanove da zagrlim toplinu i pustim da se more pred mojim koracima otvori. Zajedljiva sam i djetinjasta, a tako osjetljiva kada razgovaramo pogledom zbog kojeg je moja koža preosjetljiva. Pomakni se za jedno mjesto naprijed i prestani potkradati zrak kojeg dijelimo. Nisam više igra pa da hodaš po mojim krugovima i praviš se da pobjeđuješ.
Game Over!
Ujutro ću te ionako opet zavoljeti.
Post je objavljen 11.11.2009. u 00:17 sati.