Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Capello: Nemam favorita u meču Chelseaja i Manchester Uniteda

Image and video hosting by TinyPic
Talijan Fabio Capello, inače izbornik engleske nogometne reprezentacije, prisustvovat će nedjeljnom velikom ogledu u Premiershipu...

Kod vodećeg Chelseaja dolazi aktualni prvak lige Manchester United, koji trenutačno za velikim suparnikom zaostaje dva boda.

- Teško mi je odabrati favorita u tom ogledu. Obje momčadi imaju jako mnogo kvalitete i odlučivat će, kao i uvijek, sitnice. Makar moram priznati da mi trenutačno bolji dojam ostavlja Chelsea, smatram ih možda i najjačima u Europi - rekao je Capello za Sky Sport Italia i nastavio:

- Carlo Ancelotti radi stvarno dobar posao u Chelseaju. I on je dokazao kako se talijanski treneri mogu lako priviknuti na svaki nogometni sustav - bile su riječi Capella, čime je možda donekle aludirao i na sebe, te na svoj dobar rad u engleskoj reprezentaciji.

- Start Manchester Uniteda u sezonu i nije bio najbolji. Učili su se kako biti momčad bez Cristiana Ronalda, no sada su opet dobri i jaki. Naravno da neće biti u podređenom položaju u nedjelju, zna trener Ferguson što treba napraviti na terenu - završio je Capello.


Post je objavljen 07.11.2009. u 16:59 sati.