Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Jurčić: Sutra ćemo gaziti od prve minute

Utakmica s Ajaxom već je iza Modrih, a sada se valja ponovno okrenuti domaćem prvenstvu i sutrašnjoj utakmici sa Šibenikom na Maksimiru. Svoja je očekivanja od tog susreta novinarima prenio i trener Krunoslav Jurčić.

- Očekivanja su uvijek ista, idemo na pobjedu kao i uvijek u domaćem prvenstvu. Naravno, u tom smislu ćemo složiti i momčad i taktiku – objasnio je trener te dodao kako je momčad umorna nakon Ajaxa. Igrala je, kaže, s dva igrača manje na teškom terenu i sad ju valja osvježiti.

Otkrio je Jurčić i na koga od igrača neće moći računati.

- Mario Mandžukić nije spreman, Ivica Vrdoljak ima problema, no liječnici će pokušati isforsirati da odigra barem dio dok Sammira nema zbog crvenog kartona u Splitu. Bišćan, Lončarić i Carlos su dulje vrijeme izvan pogona – nabrojao je Kruno istaknuvši kako su ostali igrači svjesi kakva ih utakmica čeka.

- Srce van, kvaliteta van, to je najvažnije. Moramo se nametnuti na terenu od prve minute – naglašava Jurčić, nakon čega se osvrnuo i na samu momčad sutrašnjeg protivnika.

- To je ekipa koja svojim plasmanom pokazuje da je ozbiljan klub. Gospodin Karačić nastavlja odličan trenerski niz, otkrio je neke nove mlade momke i dobro ih ukomponirao. Uz sav respekt Šibeniku, mi ćemo sutra gaziti od prve minute – ističe Kruno, a na pitanje hoće li najopasniji igrač gostiju je Ermin Zec dobiti posebnu pratnju odgovara kako za to nema razloga.

- Prije sam govorio kako je on igrač koji je odavno prerastao prosjek naše lige i to dokazuje i ove godine tako da će moji obrambeni igrači njega posebno pratiti.

J li Zec igrač kojeg bi Jurčić volio vidjeti u Dinamu, također je zanimalo novinare, na što je trener odgovorio.

- Cijenim igrače koji imaju brzinu. Iako on nije klasični golgeter, uz svoju brzinu i eksplozivnost on daje i određen broj golova. Sve u svemu, volim takav profil igrača.

Osjeća li Jurčić pad morala kod igrača nakon poraza od Ajaxa?

- Kada su loši rezultati, normalno da to igrači teže proživljavaju, no moji su igrači više bili frustirani s nečim što hrvatska javnost nije tako primijetila, a to je osjećaj nemoći zbog granica koje osjećaju, po kojima nam nije predviđeno da mi ove godine prođemo. Ovo sve ostalo samo budi inat u njima da se probude i daju sve što se od njih očekuje, već protiv Šibenika - zaključio je Jurčić.

Post je objavljen 07.11.2009. u 16:46 sati.