Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

hum.akcija

Kopirano sa bloga MALA ANJA:

Kad smo već kod nadolazećih Božićno novogodišnjih blagdana imamo jednu malu zamolbicu odnosno trebamo Vašu jednu malu pomoć.
Evo o čemu se radi. Humanitarna udruga "Mala Anja" (čiji smo i mi članovi) i ove godine priprema humanitarni štand koji će biti najvjerojatnije na tržnici Dolac u Zagrebu u vremenu od 07 do 20. prosinca. Na štandu će biti prigodni program (nakiti, kuglice, čestitke, ukrasi, anđeli, jaslice….) koji će se prodavati a sav skupljeni prihod sa humanitarnog štanda ide za djecu s poteškoćama u razvoju u HU „Mala Anja“. S obzirom da će štand biti otvoren dva tjedna, trebamo taj štand opremiti sa što više gore navedenih prigodnih predmeta.
Osim naših članova koji izrađuju prigodne predmete u našoj maloj kreativnoj radionici, u ovu akciju uključili smo i neke škole i vrtiće te naše prijatelje i obitelj.
Zato ovim putem molimo i one blogere koji nam žele pomoći a znaju izrađivati takve predmete da nam se jave i pridruže nam se u ovoj humanitarnoj akciji, jer svaka pomoć dobro nam je došla.
Osim što će te svoje radove moći vidjeti izložene na humanitarnom štandu moći će te imati priliku upoznati i porazgovarati s obiteljima koji skrbe za djecu s poteškoćama u razvoju te će te u znak zahvalnosti za uključivanje u ovu humanitarnu akciju dobiti zahvalnicu i prigodan darak od članova HU Male Anje.
One koje smo zainteresirali za ovu humanitarnu akciju molimo da nam se jave na naš e-mail : tomislav.kostanjevecki@zg.t-com.hr radi daljnjih dogovora.
Svima koji nam se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji unaprijed jedno veliko od srca HVALA.



Evo mi se pridružujemo ne samo putem bloga nego i u izradi winkpa se pridružite i vi.... kad napravimo nešto stavit ćemo uzorke na blog pa slobodno uzmite ideje samo napravite wink a ako imate volje pogledajte slikice sa našeg prošlogodišnjeg božićnog sajma pa ukradite ideje i od tamo yes evo linka: božićni sajam 2008.
do idućeg javljanja sve vas lijepo pozdravlja cijela ekipa iz Međimurja i budite mi vrijedni i zdravi wavewavewave

Post je objavljen 06.11.2009. u 16:19 sati.