Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vecer

Marketing

moja nova zabava

Otkrio sam www.aukcije.hr i oduševile me lud.

www.aukcije.hr


Lijepo se prijavim i gledam čega sve ima. A ima i ima i svaki puta nešto novo. Mogu se cjenkati, kupovati, čak i prodavati. Tako pričam prijatelju, a on mi kaže: idi na www.ebay.com, tamo tek ima svega.

www.ebay.com


I ima svega. Što možeš i ne možeš zamisliti. Na ebay-u je komplicirano prodavati, ali za kupovinu je raj na zemlji zujo. Sve su smislili. Da ne bi morao svoju kreditnu karticu stalno izlagati putem interneta smislili su www.paypal.com. Samo nekoliko klikova mišem i prijaviš se.

www.paypal.com


Tako lijepo surfam po tim stranicama i gledam što se sve nudi. Naravno da sam prvo pohitao na tehniku, motore i aute. Neke sitnice sam i kupio. Nofce sam trošio. Moja draga (koja je gola i bosa) će me ubiti. Znam to. No ručnu kočnicu ipak držim podignutu. Isprobao sam kako ide kupovina putem interneta i kupio nekoliko sitnica za svoju dušu. I voljenoj je stigao poneki paket s aukcija. Neke stvarčice sam zapamtio da postoje, pa kad ih budemo trebali znam gdje ćemo kupovati.
Odlučih i ja nešto prodati, a što bi drugo nego gljivice kefira. I tako stavim oglas s početnom cijenom od jednu kunu. Na moje veselje bilo je zainteresiranih, a gljivice su postigle vrtoglavu cijenu od dvije kune. To je ipak duplo više od početne cijene greedy. I sve je krenulo dobro. Kupac je platio. Ja gljivice stavio u plastičnu bocu i prelio mlijekom. Bocu dobro zatvorio, spakirao i poslao paket. Međutim paket nikako da stigne. Otišao kupac u poštu da pita što je s njegovom pošiljkom, a tamo mu pokazali paket koji je procurio i izbrisala se adresa.


Post je objavljen 05.11.2009. u 12:00 sati.