Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Da i ja predstavim svog predsjedničkog kandidata...

Nakon što su razni blogeri po svojim blogovima predstavljali “svoje” kandidate, red je da i ja na ovom blogu predstavim kandidata kojeg ću podržati na slijedećim predsjedničkim izborima.

Naime, maloprije sam kod nekog komentirao, i ispod boxa za unos komentara ugledao naslov koji me najprije malo šokirao, a zatim sam uvidio briljantnost te ideje:

Ante Gotovac potvrdio: Kandidirat ću se za predsjednika!

Naime, Ante Gotovac je zapravo metafora trenutnog stanja hrvatskog društva. Sustav vrijednosti našeg društva se ozbiljno približio onome što spomenuti pomoćni ložač kotlova predstavlja. Naime, svako društvo ima vlast kakvu zaslužuje. Nemojte mi sad spominjati Split i Željka Keruma kao protuargument, jer ako postoji jedan grad u Hrvatskoj koji je sinonim za zajebanciju, onda je to Split. A kud ćeš veće zajebancije od Keruma kao gradonačelnika... jedino Gotovac kao predsjednik.

Pitate se kakav mu je program... ma jebo program, zamisli samo sastanak na vrhu Gotovca i Sarkozya. Nakon obavljenih protokolarnih sranja, Antiša uzme pod ruku Carlu Bruni i šapne joj: “Što se majke ti gubiš sa tim kepecom, ja bi od tebe zvijezdu napravio... vidiš da sam od one Simone napravio pjevačicu... a imam i mercedes”


Post je objavljen 03.11.2009. u 17:49 sati.